LEGO Gelpennen-sixpack - 5006275

Gelpennen-sixpack

Leuke, vierkante pennen voor versieren, schrijven en tekenen

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 23,99)

Beste prijzen

LEGO® DOTS Gelpennen-sixpack

Ontdek eindeloze creativiteit met dit LEGO® DOTS Gelpennen-sixpack. Deze pennen bieden niet alleen een soepele schrijfervaring, maar hebben ook stevig bevestigde LEGO® platen voor unieke versiermogelijkheden.

De slanke, rechthoekige pennen hebben een afneembare dop, een comfortabele greep en twee authentieke 1x4 LEGO® platen. Daarnaast bevat de set 25 kleurrijke DOTS-tegels waarmee je de pennen kunt personaliseren.

Laat je creativiteit de vrije loop en pas de pennen op elk moment aan voor een nieuwe stijl. Elke pen is ruim 15 cm lang en is een vrolijke toevoeging aan je bureau thuis, op kantoor of in de klas.

Let op: dit product bevat kleine onderdelen en kan verstikkingsgevaar opleveren.

  • Inspireer grenzeloze creativiteit met dit LEGO® DOTS Gelpennen-sixpack. Schrijven ging nog nooit zo soepel, en de stevig bevestigde platen op de pennen bieden unieke versiermogelijkheden.
  • De slanke, rechthoekige pennen hebben elk een afneembare dop, een comfortabele greep en twee authentieke 1x4 LEGO® platen. De set bevat ook 25 kleurrijke DOTS-tegels waarmee kinderen en fans de pennen kunnen versieren.
  • Deze coole pennen kunnen op elk moment worden aangepast om steeds een andere stijl te kiezen. Elke pen is ruim 15 cm lang en is een vrolijke aanwinst voor op een bureau thuis, op kantoor of op school.
  • Let op: verstikkingsgevaar door kleine onderdelen.