LEGO Heartlake City bioscoop - 41448

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Heartlake City bioscoop

Laat kinderen de glamour van de rode loper naspelen met deze bioscoopset

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Brickshop (€ 37,98)

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Bekijk alle prijzen

Beleef een magische avond in de LEGO® Friends Heartlake City bioscoop (41448). Deze set biedt een authentieke filmervaring in art-decostijl, compleet met een vipgedeelte, popcornkiosk en slushie-bekers. Bewonder de echte ster die handtekeningen uitdeelt aan fans en speel glamoureuze filmpremières na.

Regisseer je eigen avonturen
Deze set bevat scharnieren waarmee je de bioscoop kunt openen en toegang krijgt tot het vipgedeelte met exclusieve stoelen voor 5 van je beste vrienden. Je kunt de personages de film op het scherm laten bekijken, maar je kunt het scherm ook draaien en er je eigen films op vertonen met een telefoon.

Realistische details
LEGO Heartlake City sets zitten vol met details uit het echte leven en herkenbare personages, waardoor kinderen worden gestimuleerd om een creatieve wereld te betreden - alleen of samen.

  • Verwen een jonge filmfan met de LEGO® Friends Heartlake City bioscoop (41448). Vanavond is de grote premièrenacht in deze vintagebioscoop, compleet met een rode loper en glamoureuze LEGO Friends filmster!
  • Deze set heeft scharnieren en bevat een kassa en een rode loper-gedeelte. Vouw de set open en je hebt een filmzaal met toilet en popcornkiosk. Inclusief LEGO® Friends Andrea en 2 andere minipoppetjes.
  • Kinderen kunnen zich verkleden als superfan Andrea of filmster Amelia, of doen alsof ze kaartjes en popcorn verkopen. Filmliefhebbers kunnen zich voelen als een echte vip die naar de première gaat of als iemand die de speelgoedprojector bedient.
  • In de Heartlake City bioscoop kunnen kinderen hun eigen films laten zien aan de minipoppetjes door een telefoon tegen het scherm te plaatsen. Ze kunnen het scherm ook draaien en gebruiken als steun voor een tablet.
  • Net als andere LEGO® Friends sets zit deze set boordevol coole accessoires om de actie tot leven te brengen. Inclusief toegangskaartjes, pen en papier, popcorn, slushie-bekers en bankbiljetten.
  • Maak kleine filmliefhebbers van 7 jaar en ouder blij en geef deze interactieve Heartlake City speelgoedbioscoop cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid.
  • Dit kinderspeelgoed is ongeveer 17 cm hoog, 27 cm breed en 19 cm diep - een opvallende blikvanger die prachtig staat in elke kinderkamer.
  • LEGO® Friends speelgoed bevat personages waarmee kinderen zich kunnen identificeren en zit vol met schattige speelgoedaccessoires om hun fantasie te prikkelen.
  • Alle nieuwe LEGO® Friends sets voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn - en dat is al zo sinds 1958.
  • Het populaire LEGO® speelgoed wordt uitgebreid getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan strenge wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Betover een jonge filmfan met de LEGO® Friends Heartlake City bioscoop (41448). Vanavond is de première in deze vintagebioscoop, compleet met rode loper en glamoureuze LEGO Friends filmster!
  • Deze scharnierende speelset bevat een kassa en rode loper-gedeelte. Vouw de set open en het wordt een filmzaal met toilet en popcornkiosk. Inclusief LEGO® Friends Andrea en 2 andere minipoppetjes.
  • Kinderen kunnen in de huid kruipen van superfan Andrea of filmster Amelia, of doen alsof ze kaartjes enpopcorn verkopen. Filmliefhebbers wanen zich een echte vip die naar de première gaat of iemand die de speelgoedprojector bedient.
  • In de Heartlake City bioscoop kunnen kinderen hun eigen films laten zien aan de minipoppetjes door een telefoon tegen het scherm te zetten. Ze kunnen het ook draaien en gebruiken als steun voor een tablet.
  • Net als andere LEGO® Friends sets zit dit model boordevol coole accessoires om de actie echt tot leven te laten komen. Deze set bevat toegangskaartjes, pen en papier, popcorn, slushie-bekers en bankbiljetten.
  • Tover een glimlach op het gezicht van kleine filmliefhebbers van 7 jaar en ouder en geef deze interactieve Heartlake City speelgoedbioscoop cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid.
  • Dit kinderspeelgoed is ca. 17 cm hoog, 27 cm breed en 19 cm diep – een opvallende blikvanger die prachtig staat in elke kinderkamer.
  • LEGO® Friends speelgoed bevat personages waarmee kinderen zich kunnen identificeren en zit boordevol schattige speelgoedaccessoires om hun fantasie te prikkelen.
  • Alle nieuwe LEGO® Friends sets voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • Het populaire LEGO® speelgoed wordt tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan strenge wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.