LEGO Ruimterover - 42602

Ruimterover

Bouwspeelgoed om spannende ruimteavonturen na te spelen

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Lego Nederland (€ 55,94)

Beste prijzen

Winkel Prijs Prijs met verzending Beschikbaar
Lego Nederland € 49,99 € 55,94 Bekijk
Lego België € 49,99 € 55,94 Bekijk

Verken de ruimte met de LEGO® Friends Ruimterover

Met de LEGO® Friends Ruimterover kunnen kinderen vanaf 8 jaar hun eigen buitenaardse avonturen beleven. Deze set neemt kinderen mee op een spannende reis naar een onbekende planeet, waar ze samen met Olivia, William en de ruimtehond op zoek gaan naar buitenaards leven.

Belangrijke elementen van de LEGO® Friends Ruimterover

 • Speelgoedvoertuig voor ruimteavonturen: De Ruimterover is een cool speelgoedvoertuig op wielen met plaats voor 2 LEGO Friends minipoppetjes, een figuur van een hond en 2 buitenaardse wezens.
 • Zoek naar buitenaards leven: Kinderen kunnen zich echt voelen als ruimteverkenners wanneer ze samen met Olivia en William op ontdekkingsreis gaan in de Ruimterover. Met de intrekbare kraanarm kunnen ze bewijs van buitenaards leven op de speelgoedcamera vastleggen.
 • Leuke personages: Deze set bevat minipoppetjes van Olivia en William, evenals een ruimtehond en 2 buitenaardse wezens. Kinderen kunnen hun eigen avonturen bedenken met deze diverse en leuke personages.
 • Wetenschappelijke speelgoedaccessoires: De Ruimterover heeft een onderzoeksruimte met een vergrootglas en een camera op een intrekbare arm. Kinderen kunnen allerlei experimenten uitvoeren en buitenaardse wezens bestuderen.
 • Compatibiliteit met andere LEGO® sets: Deze set kan worden gecombineerd met andere compatibele LEGO® sets met ruimtethema (apart verkrijgbaar), dankzij het speciale luchtsluiselement. Hierdoor kunnen kinderen nog meer avonturen beleven en hun eigen ruimte-universum creëren.
 • Afmetingen: De Ruimterover heeft een hoogte van ongeveer 12 cm, een lengte van 17 cm en een breedte van 12 cm. Het is een compact en handzaam speelgoedvoertuig dat gemakkelijk mee te nemen is.

De LEGO® Friends Ruimterover is een geweldig cadeau voor kinderen die houden van robots, astronauten en ruimteavonturen. Met 514 stukjes biedt deze set volop bouwplezier en eindeloze speelmogelijkheden. Het is een perfect verjaardagscadeau of een speciale traktatie voor elke gelegenheid.

Let op: Deze tekst heeft betrekking op het speelplezier en de speelmogelijkheden van de LEGO® Friends Ruimterover en negeert specifieke punten met betrekking tot kwaliteit en veiligheid. Voor een volledige beoordeling van deze aspecten raden we aan om de officiële productinformatie van LEGO® te raadplegen.

 • Speelgoedvoertuig voor ruimteavonturen – dit LEGO® Friends Ruimterover speelgoed op wielen voor meisjes en jongens vanaf 8 jaar wordt geleverd met 2 LEGO Friends minipoppetjes, een figuur van een hond en 2 buitenaardse wezens
 • Zoek naar buitenaards leven – met deze set kunnen kinderen ruimteverkenners worden terwijl ze zich op een nieuwe planeet begeven in hun Ruimterover met astronauten Olivia, William en de ruimtehond
 • 2 minipoppetjes, een ruimtehond en 2 buitenaardse wezens – de leuke personages in deze LEGO® set, waaronder minipoppetjes van Olivia en William, geven kinderen een universum vol speelmogelijkheden
 • Wetenschappelijke speelgoedaccessoires – kinderen kunnen een sterrenstelsel vol avonturen creëren met deze rover met een camera op een intrekbare arm en een onderzoeksruimte met een vergrootglas
 • Een cadeautip voor kinderen – deze set is een leuk verjaardagscadeau of een traktatie voor elke gelegenheid voor kinderen die van LEGO® bouwsets en robotspeelgoed houden
 • Luchtsluis kan met andere modellen worden verbonden – deze set bevat een speciaal luchtsluiselement, zodat kinderen hem kunnen koppelen aan andere compatibele LEGO® speelsets met ruimtethema (apart verkrijgbaar) voor nog meer avonturen
 • Afmetingen – de rover in deze 514-delige set is ca. 12 cm hoog, 17 cm lang en 12 cm breed