LEGO Harde potlooddoos - 5006277

Harde potlooddoos

Creativiteit gaat overal mee naartoe met deze stevige, draagbare doos

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

LEGO® DOTS Harde potlooddoos: stimuleer creativiteit met deze coole knutselset

De LEGO® DOTS Harde potlooddoos is een geweldige aanwinst voor knutselfans van alle leeftijden. Deze handige potlooddoos biedt veel ruimte voor allerlei LEGO® DOTS-schrijfbenodigdheden. De stevige doos is voorzien van vier ingebouwde LEGO®-platen: twee vierkante platen van 4x4, een vierkante plaat van 2x2 en een rechthoekige plaat van 2x4. Daarnaast bevat de set 46 kleurrijke tegels voor eindeloze versiermogelijkheden.

Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten door andere LEGO®-stenen of -minifiguren op de potlooddoos te bevestigen voor nog meer speelplezier. Deze potlooddoos is een geweldig cadeau voor verjaardagen of feestdagen, en zal creatieve kinderen van alle leeftijden inspireren.

  • Stimuleer de creativiteit met deze coole LEGO® DOTS Harde potlooddoos, gemaakt van duurzaam ABS-plastic dat lang meegaat. Een vrolijke en functionele aanwinst voor elk bureau.
  • De potlooddoos is voorzien van vier authentieke LEGO®-platen: twee vierkante platen van 4x4, een vierkante plaat van 2x2 en een rechthoekige plaat van 2x4. Daarnaast zijn er 46 kleurrijke tegels inbegrepen voor eindeloze versiermogelijkheden.
  • Deze unieke potlooddoos heeft een uitgesproken stijl en is ruim 21 cm lang en 7 cm breed.
  • Let op: verstikkingsgevaar door kleine onderdelen.
  • Stimuleer de creativiteit met deze coole LEGO® DOTS Harde potlooddoos, gemaakt van duurzaam ABS-plastic dat is gemaakt om lang mee te gaan. Een vrolijke en functionele aanwinst voor elk bureau.
  • De potlooddoos is voorzien van vier authentieke LEGO® platen: twee vierkante platen van 4x4, een vierkante plaat van 2x2 en een rechthoekige plaat van 2x4, plus 46 kleurrijke tegels voor eindeloze versiermogelijkheden.
  • Deze unieke potlooddoos heeft een uitgesproken stijl. De doos is ruim 21 cm lang en 7 cm breed.
  • Let op: verstikkingsgevaar door kleine onderdelen.