LEGO Tassenhanger draak - 41939

Deze set is niet meer in productie sinds 2021-12-31
Tassenhanger draak

Geef een fantastisch cadeautje met een aanpasbare tassenhanger

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: SpeelGoedNL (€ 12,90)

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Bekijk alle prijzen

LEGO® DOTS Tassenhanger draak (41939)

Laat de creativiteit van kinderen bloeien met de LEGO® DOTS Tassenhanger draak (41939) set! Deze stevige en hoogwaardige accessoire biedt kleine knutselaars de mogelijkheid om hun eigen unieke draak tassenhanger te maken en te versieren. Perfect om sleutels bij elkaar te houden of aan een tas te hangen.

Aanpasbare zelfexpressie

De set bevat een kubus waarin kinderen leuke ontwerpen kunnen maken, een bevestigingsring en een tegelwipper. Met de lavendelblauwe, blauwe, groenblauwe en roze tegels kunnen ze een draak creëren die helemaal bij hun stijl past. Combineer de set met een serie 4 zakje (41931 - apart verkrijgbaar) of Extra DOTS tegels om nieuwe gezichtsuitdrukkingen en creatieve ontwerpen te maken.

Leuk voor jonge knutselfans

Kinderen kunnen de tassenhanger personaliseren, de gezichtsuitdrukkingen van de draak veranderen en hun ontwerpen delen met vrienden. Deze leuke en kleine tassenhanger is een ideaal cadeau voor de feestdagen of gewoon zomaar tussendoor.

  • Verras kinderen met deze geweldige LEGO® DOTS Tassenhanger draak (41939) set, inclusief stevige kubus, hanger, tegelwipper en kleurrijke tegels.
  • Kinderen kunnen de tassenhanger versieren met behulp van de ontwerpideeën op de verpakking of hun eigen creativiteit en ontwerpvaardigheden gebruiken.
  • Er zijn diverse tegels inbegrepen om mee te versieren. Kinderen kunnen ook tegels gebruiken uit andere LEGO® DOTS sets of Extra DOTS - serie 4 (41931 - apart verkrijgbaar) voor nog meer leuke ontwerpen!
  • Kinderen zullen dol zijn op deze tassenhanger. Het is een leuk cadeautje voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar, perfect om aan sleutels, tassen of andere items te bevestigen.
  • Creatief speelplezier voor elke dag! Elke tassenhanger is ongeveer 4 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep - een stevige en handige verrassing voor elk kind.
  • LEGO® DOTS sets bieden eindeloze creatieve mogelijkheden en stimuleren zelfexpressie door het maken en ontwerpen van handige knutselcreaties, waardoor LEGO® plezier toegankelijk wordt voor meer kinderen.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn - en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Verras kinderen met deze geweldige LEGO® DOTS Tassenhanger draak (41939) set, bestaande uit een stevige kubus met een hanger, een tegelwipper en een heleboel kleurrijke tegels.
  • Kinderen kunnen de tassenhanger versieren met behulp van de ontwerpideeën op de verpakking of hun creativiteit en ontwerpvaardigheden inzetten om hun eigen fantasierijke patronen te bedenken.
  • Er zijn diverse tegels inbegrepen om mee te versieren. Kinderen kunnen ook tegels gebruiken uit andere speelgoedknutselsets of zakjes, zoals Extra DOTS - serie 4 (41931 – afzonderlijk verkrijgbaar) voor nog meer leuke ontwerpen!
  • Kinderen zullen deze tassenhanger geweldig vinden. De set is een leuk tussendoortje of schoencadeautje. Jongens en meisjes vanaf 6 jaar kunnen hem vastmaken aan hun sleutels, tas of iets anders.
  • Creatief speelplezier voor elke dag! Elke tassenhanger is ca. 4 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep – een stevige en handige verrassing voor elk kind.
  • Geef kinderen leuk knutselspeelgoed dat ze echt kunnen gebruiken met LEGO® DOTS sets. Deze schattige draak geeft kinderen unieke aanpassingsmogelijkheden waarmee ze spelenderwijs werken aan hun zelfvertrouwen.
  • LEGO® DOTS sets bieden eindeloze creatieve mogelijkheden en stimuleren de zelfexpressie door het maken en ontwerpen van handige knutselcreaties, waarmee LEGO plezier voor meer kinderen toegankelijk wordt.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.