LEGO First Order Stormtrooper™ - 40391

Deze set is niet meer in productie sinds 2021-12-31
First Order Stormtrooper™

Een gave, van stenen gebouwde afbeelding van een Stormtrooper voor je verzameling!

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 20,00)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Ontdek de kracht van de First Order met de LEGO® Brick Sketches™ First Order Stormtrooper bouwset. Dit unieke verzamelobject is gemaakt van LEGO stenen en toont een afbeelding van een iconisch Star Wars personage. Met een afmeting van 12x16 bouwplaten kan het portret worden neergezet of aan de muur worden opgehangen met de ingebouwde haak. Een geweldig cadeau voor zowel kinderen als Star Wars fans, perfect voor verjaardagen of feestdagen. Voeg dit kunstwerk toe aan je LEGO Brick Sketches collectie. - Star Wars™ fans en jonge bouwers zullen genieten van het bouwen van hun eigen LEGO Brick Sketches portret van een First Order Stormtrooper en het pronken met het resultaat. - Deze 151-delige bouwset is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar en maakt deel uit van het LEGO Brick Sketches thema. Verzamel de bouwbare 3D-afbeeldingen van beroemde personages op een 12x16 bouwplaat. - De LEGO Brick Sketches First Order Stormtrooper is ongeveer 13 cm hoog, 9 cm breed en 3 cm diep. Hang het portret aan de muur met de ingebouwde haak of zet het ergens neer als een opvallend decoratiestuk.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Star Wars™ fans en jonge bouwers zullen het geweldig vinden om met deze LEGO® Brick Sketches™ constructieset zelf met LEGO stenen een portret te bouwen van een Star Wars First Order Stormtrooper en het resultaat aan iedereen te laten zien.
  • Deze 151-delige bouwset is een supercadeau voor kinderen vanaf 8 jaar en maakt deel uit van het LEGO® Brick Sketches™ thema, dat bestaat uit bouwbare 3D-afbeeldingen van beroemde personages op een 12x16-bouwplaat om te verzamelen.
  • De LEGO® Brick Sketches™ First Order Stormtrooper is ca. 13 cm hoog, 9 cm breed en 3 cm diep. Of je dit portret nu aan de ingebouwde haak aan de muur hangt of ergens neerzet: het is een echte blikvanger.