LEGO BB-8™ - 40431

Deze set is niet meer in productie sinds 2021-12-31
BB-8™

Superleuke, van stenen gebouwde afbeelding van BB-8 voor je verzameling!

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 23,10)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Maak kennis met de LEGO Brick Sketches bouwset (40431), een geweldige manier om een 3D-afbeelding van BB-8 te creëren. Deze set is perfect voor zowel kinderen als volwassen Star Wars fans. Het kunstwerk wordt gebouwd op een 12x16-bouwplaat en kan gemakkelijk worden neergezet of aan de muur worden opgehangen met de ingebouwde haak. Het is een ideaal cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als een leuke verrassing. Met 171 stukjes is deze bouwset een fantastisch cadeau-idee voor kinderen vanaf 8 jaar. Voeg deze LEGO Brick Sketches BB-8 toe aan je verzameling en geniet van het prachtige kunstwerk. De afbeelding is ongeveer 13 cm hoog, 9 cm breed en 3 cm diep, waardoor het een geweldige blikvanger is op je schoorsteenmantel of aan de muur. Ontdek de creativiteit en het plezier van LEGO Brick Sketches!

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Star Wars™ fans van alle leeftijden zullen het geweldig vinden om dit kunstwerk van de sympathieke Stars Wars droid BB-8 te bouwen en aan iedereen te laten zien met deze LEGO Brick Sketches™ modelset.
  • Deze 171-delige bouwset is een fantastisch cadeau-idee voor kinderen vanaf 8 jaar en maakt deel uit van het LEGO® Brick Sketches™ thema, dat bestaat uit bouwbare 3D-afbeeldingen van beroemde personages op een 12x16-bouwplaat om te verzamelen.
  • LEGO® Brick Sketches™ BB-8 is ca. 13 cm hoog, 9cm breed en 3 cm diep. De afbeelding vormt een geweldige blikvanger op de schoorsteenmantel of bevestigd aan de muur met behulp van de ingebouwde haak.