LEGO Donald Duck - 40377

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-12-31
Donald Duck

Voeg de magie van Disney toe aan iedere LEGO® BrickHeadz™ collectie

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: BRICKkampioen (€ 27,49)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Fans van LEGO® BrickHeadz™ en klassieke Disney personages zullen enthousiast zijn over dit model van Donald Duck (40377). Bewonder zijn schattige zeemansshirt, pet en strikje, evenals zijn opvallende oranje snavel, poten en voeten. Deze schattige eend wordt geleverd met een stevige bodemplaat, zodat je hem gemakkelijk alleen of samen met andere klassieke BrickHeadz modellen kunt neerzetten. LEGO BrickHeadz verzamelaars kunnen hun creativiteit de vrije loop laten door verschillende elementen van de modellen met elkaar te combineren en zo unieke hybride figuren te creëren. Deze verzamelset biedt kinderen vanaf 10 jaar de mogelijkheid om een leuk LEGO BrickHeadz model van Donald Duck te bouwen, compleet met alle iconische details. Het is een geweldig cadeau voor LEGO en Disney fans, en biedt een leuke bouw- en speelervaring die past bij hun leeftijd. Met 90 onderdelen kunnen kinderen genieten van creatief bouwplezier en het voltooide model ergens neerzetten.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Met deze verzamelset kunnen kinderen een leuk LEGO® BrickHeadz™ model van Donald Duck bouwen met alle iconische details.
  • De set is een geweldig cadeau voor LEGO® en Disney fans, en biedt kinderen vanaf 10 jaar een leuke bouw- en speelervaring die bij hun leeftijd past.
  • Dit bouwbare Donald Duck speelgoed van ca. 8 cm hoog bestaat uit 90 onderdelen. Kinderen beleven creatief bouw- en speelplezier en kunnen het model ergens neerzetten