LEGO Paasschaap - 40380

Deze set is niet meer in productie sinds 2021-12-31
Paasschaap

Zeg 'vrolijk Pasen' met een schattig schaap om zelf te bouwen

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 21,95)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Op zoek naar een uniek cadeau voor Pasen 2020? Ontdek dan dit schattige LEGO® BrickHeadz™ Paasschaap (40380). Dit lieve schaap, met een kleurrijke tulp aan de ene kant en twee paaseieren aan de andere kant, gebruikt een verfpot en kwast om de eieren te schilderen. Je zult zien dat er zelfs verfspatten op zijn wol zitten! Het schaap staat stevig op een bouwplaat en is een leuk en duurzaam cadeau-idee voor hem, haar, kinderen, vrienden, vriendinnen, mannen, vrouwen... voor elk moment van het jaar! - Dit zelf te bouwen LEGO® BrickHeadz™ model van een schattig schaap dat paaseieren schildert, is het perfecte cadeau voor Pasen en ziet er het hele jaar door schattig uit. - Deze set is geschikt bouwspeelgoed voor iedereen van 10 jaar en ouder en een leuke manier om een vriend of familielid 'vrolijk Pasen' te wensen. - Met 192 onderdelen en een hoogte van ongeveer 8 cm is dit een geweldig BrickHeadz™ schapencadeau voor kinderen, hem, haar, vrienden, vriendinnen, mannen, vrouwen... voor iedereen die een leuk Pasen verdient!

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Dit LEGO® BrickHeadz™ model om zelf te bouwen van een schattig schaap dat paaseieren schildert, is een perfect paascadeau en ziet er het hele jaar door schattig uit.
  • Deze set is geschikt bouwspeelgoed voor iedereen van 10 jaar en ouder en een leuke manier om een vriend of familielid 'vrolijk Pasen' te wensen.
  • Met 192 onderdelen en een hoogte van ca. 8 cm is dit een geweldig BrickHeadz™ schapencadeau voor kinderen, hem, haar, vriend, vriendin, man, vrouw... voor iedereen die een leuk Pasen verdient!