Zeg vaarwel tegen deze LEGO Creator Expert sets in 2024

Brickyes

In de wereld van LEGO brengt elk nieuw jaar opwindende innovaties en verse bouwuitdagingen met zich mee. Terwijl we met enthousiasme uitkijken naar de lancering van nieuwe sets, is het ook een moment van reflectie en afscheid. Helaas betekent de komst van nieuwe LEGO-creaties vaak dat we vaarwel moeten zeggen tegen enkele van onze favoriete sets die ons in het verleden hebben geïnspireerd en vermaakt. In dit artikel gaan we afscheid nemen van LEGO Creator Expert sets.

Zeg vaarwel tegen deze LEGO Creator Expert sets in 2024 Zeg vaarwel tegen deze LEGO Creator Expert sets in 2024

LEGO Spookhuis - 10273 (uitverkocht bij LEGO)

Stap binnen in een wereld van mysterie en bouwplezier met dit betoverende LEGO-spookhuismodel, speciaal ontworpen voor volwassen LEGO-fans die houden van een vleugje griezeligheid. Laat je verleiden door de verfijnde details die dit bouwproject te bieden heeft. Geniet van urenlang bouwplezier terwijl je jezelf onderdompelt in de intrigerende elementen van dit spookhuis. Ontdek de geheime verrassingen verborgen achter de deuren en laat je verbazen door de doordachte details die dit mysterieuze huis tot leven brengen. Open de deuren en onthul een werkende vrije val-attractie, terwijl de automatische deuren op de toren zich voor je openen. Ervaar een spookachtig effect terwijl de behekste voordeuren zich langzaam sluiten. En voor een extra interactieve dimensie kun je zelfs de lift bedienen met LEGO Powered Up onderdelen (apart verkrijgbaar). Het spookhuis, dat trots een hoogte van ongeveer 68 cm, een breedte van 25 cm en een diepte van 25 cm heeft, belooft niet alleen een meeslepend bouwavontuur, maar ook een eindresultaat dat de verbeelding prikkelt en de liefde voor LEGO naar nieuwe hoogten tilt. De verwachte einddatum voor deze set is 2023-12-31.

LEGO Gebouwenset - 10255

Vier het 10-jarig jubileum van LEGO modulaire gebouwen met de Levendig Plein set. Ontdek de levendige sfeer met gedetailleerde gebouwen en verrassende interieurs. Verwijder eenvoudig delen voor een kijkje binnen, met een bakkerij, bloemenwinkel, café, muziekwinkel, fotostudio, tandartspraktijk, dansstudio en een dakterras met barbecue. De buitenkant heeft een gedetailleerd trottoir, een fontein en charmante gevel. Inclusief acht minifiguren en een schattige baby. Afmetingen: ca. 35 cm hoog, 38 cm breed en 25 cm diep. Beleef de architectonische pracht van dit speciale jubileummodel. De verwachte einddatum voor deze set is 2023-12-31.

LEGO Boekenwinkel - 10270

Verken de charme van een Europese boekhandel met deze LEGO Creator Expert set. Het modulaire herenhuis en de boekhandel, bestaande uit 2504 onderdelen, bieden boeiende bouwtechnieken en verrassende details. Van een sfeervolle etalage tot een knusse leeshoek, deze set met 5 minifiguren brengt de Europese boekhandel tot leven. Ideaal voor bouwliefhebbers en verzamelaars, maakt deze toevoeging aan de Modulaire Gebouwen serie, met zijn authentieke ontwerp, deel uit van een groeiende collectie. Het bouwbare model, ca. 29 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep, is een perfect cadeau voor tieners en volwassenen die genieten van geavanceerde LEGO sets met een vleugje nostalgie en verwondering. Voeg dit unieke bouwwerk toe aan je Modulaire Gebouwen collectie voor een boeiende en authentieke ervaring. De verwachte einddatum voor deze set is 2023-12-31.

LEGO Ford Mustang - 10265

Ervaar de nostalgische kracht van de jaren 1960 met deze authentieke replica van een Ford Mustang. Met zijn donkerblauwe carrosserie en witte racestrepen straalt deze klassieke schoonheid stijl en snelheid uit. Open de deuren of verwijder het dak om toegang te krijgen tot het gedetailleerde interieur, compleet met verfijnde zitplaatsen, een radio, een versnellingspook en een werkend stuur. De kofferbak biedt ruimte voor je spullen, terwijl onder de motorkap het gedetailleerde Ford Mustang V8-motorblok wacht om bewonderd te worden. Personaliseer de Mustang naar jouw smaak met extra's zoals een supercharger, een 'ducktail' spoiler, opvallende uitlaten, een 'chin' spoiler en zelfs een nitro-tank. Kies uit diverse nummerplaten om de auto een persoonlijk tintje te geven. Met speciale elementen zoals 5-spaaks velgen, een 2x8 steen met boog, een 1x3 tegel met het Mustang-logo en een 2x4 boog met het 'GT'-embleem, straalt deze set authenticiteit uit. Verstel de hoogte van de achteras voor een extra stoere uitstraling. Met afmetingen van ongeveer 10 cm hoog, 34 cm lang en 14 cm breed, is deze Ford Mustang een eerbetoon aan het verleden met alle moderne LEGO-details. Beleef de grootsheid van een tijdperk met dit meesterlijk ontworpen bouwmodel. De verwachte einddatum voor deze set is 2023-12-31.

 

LEGO NASA Apollo 11 Maanlander - 10266

Herbeleef de iconische bemande maanlanding met de LEGO® Creator Expert 10266 NASA Apollo 11 Maanlander. Deze gedetailleerde replica van de Eagle, de maanlander van de Apollo 11, is ontwikkeld in samenwerking met NASA. De set bevat een realistisch maanoppervlak met krater, voetstappen en een Amerikaanse vlag. De daaltrap heeft een goudkleurig landingsgestel en interieur, inclusief camera en ladder. Binnenin de stijgtrap is er ruimte voor twee astronauten. Met een Apollo 11 Maanlander naamplaatje, twee astronauten minifiguren, en accessoires zoals een stenen videocamera en laserreflector. Afmetingen: ca. 20 cm hoog, 22 cm breed, 20 cm diep. Een eerbetoon aan NASA's prestaties en een prachtige toevoeging aan elke LEGO-collectie. De verwachte einddatum voor deze set is 2023-12-31.

 

Hieronder vind je de lijst van deze sets en waar je ze nog kunt verkrijgen:

Vind jij LEGO Creator expert leuk, kijk dan een keertje naar onderstaande set: