Warner Bros brengt LEGO korte film uit: The Lord of the Rings - Welcome to Rivendell

Brickyes

Warner Bros heeft in een samenwerking met LEGO een korte film uitgebracht die de harten van zowel LEGO- als "Lord of the Rings"-fans zal veroveren. De drie minuten durende stop-motion film, getiteld "The Lord of the Rings - Welcome to Rivendell" brengt een iconische scène uit de epische filmfranchise tot leven, en dat allemaal met LEGO en de LEGO Rivendell Set 10316.

Source - Warner Bros Source - Warner Bros

De film, gemaakt met behulp van de LEGO Rivendell 10316, laat fans genieten van de meest memorabele scènes uit het boek en de filmreeks, tot in het kleinste detail nagebouwd met LEGO. Het gebruik van LEGO geeft een unieke draai aan het epische verhaal en zal zowel fans van The Lord of the Rings als LEGO enthousiast maken.

De film begint met Frodo Baggins die ontwaakt in Rivendell, het betoverende huis van de elfen. Hij herenigt zich vol vreugde met zijn hobbit-vrienden Sam, Merry en Pippin, en heeft een ontroerend moment met zijn oom Bilbo. Het verhaal neemt een wending als Arwen, de elf, kiest voor een sterfelijk leven om bij Aragorn te zijn.

Het hoogtepunt van de film komt wanneer de Fellowship of the Ring wordt gevormd. Elrond, de leider van Rivendell, kan niet toestaan dat de Ene Ring daar blijft, en daarom roept hij een raad van dwergen, elfen en mensen bijeen om het lot van Midden-aarde te beslissen. Met de hulp van Gandalf, Aragorn, Legolas, Gimli en Boromir, belooft Frodo aan het begin van zijn epische reis om Midden-aarde te redden.

Deze unieke samenwerking tussen Warner Bros en LEGO brengt de wereld van Midden-aarde tot leven op een geheel nieuwe manier en zal zowel fans van de film als fans van de bouwstenen zeker bekoren. Dus duik in de magische wereld van Rivendell en beleef het avontuur opnieuw in LEGO-stijl!

Bekijk hier de korte film

Fan van Lord of the Rings? Bekijk dan ook eens deze sets: