Vooruitblik op LEGO World 2023: Een feest van bouwkunst en verbeelding

Brickyes

De spanning stijgt terwijl LEGO World 2023 in de Jaarbeurs Utrecht zijn 20e editie nadert. Van 18 tot en met 24 oktober zal het mekka voor LEGO-liefhebbers drie hallen vullen met creativiteit, verhalen en verbeeldingskracht. Laten we een voorproefje nemen van wat je kunt verwachten in elke hal.

Vooruitblik op LEGO World 2023: Een feest van bouwkunst en verbeelding

Hal Freestylers: Waar creativiteit vleugels krijgt

Bij het betreden van de eerste hal, Freestylers, ontvouwt LEGO DREAMZzz zich als een droomwereld op grote schermen, waar je jouw eigen creaties ziet schitteren. Het LEGO Museum neemt je mee op een boeiende reis door de geschiedenis van LEGO, begeleid door de stemmen van Quinn & Aaron. Voor de Minecraft-liefhebbers is er een kans om je eigen Minecraft-wereld te bouwen, terwijl gamers van alle leeftijden zich kunnen verliezen in Super Mario, Sonic en 2K Drive.

Jonge bouwers zullen zich vermaken in de wereld van LEGO DUPLO, en voor de fervente bouwers is er de LEGO Verkoop, waar duizenden steentjes en elementen wachten om mee naar huis genomen te worden. De indrukwekkende LEGO Architecture neemt je mee naar de Dom en de Eiffeltoren. En vergeet niet bij te dragen aan 'Bouw mee aan Nederland' en je eigen bouwwerk toe te voegen aan de pracht van het land. Sluit je Freestylers-avontuur af in de LEGO Jungle, waar apen, tijgers en krokodillen je opwachten.

Hal Reality Builders: Techniek, creativiteit en verbinding

Stap vervolgens in de wereld van Reality Builders, waar LEGO Technic supercars en motoren laat schitteren. LEGOLAND biedt een extra dosis plezier voor echte fans, terwijl LEGO Dots je de kans geeft om een blijvende herinnering te maken in de vorm van een armbandje. De LEGO Bouwwedstrijd geeft je de mogelijkheid om samen met LEGO Masters de gaafste creaties te maken.

De UNICEF-stand voegt een nobel aspect toe aan het evenement, waardoor bezoekers de wereld een beetje mooier kunnen maken. En natuurlijk, vergeet niet je eigen minifiguur samen te stellen en je naam op een echte LEGO-steen te laten printen. Voor de jongere bezoekers zijn er activiteiten bij LEGO DUPLO en LEGO Friends, met een zweefmolen, discovloer en virtuele kamers om te verkennen.

Speciaal voor de avontuurlijke bezoekers wacht LEGO City met een boevenfoto in de gevangenis en de mogelijkheid om je voetbalskills te laten zien in de pana-kooitjes. Poseer als een echte boef achter de tralies en laat je vrienden lachen om je grappige mugshot. Of laat je sportieve kant zien in de pana-kooitjes, waar je je voetbalskills kunt testen en misschien wel een paar indrukwekkende trucs kunt laten zien.

Hal Fantasy Fan: Een betoverende afsluiting

Betreed de laatste hal, Fantasy Fan, waar LEGO | Disney je meeneemt naar een hartvormig meer vol magie. Ontdek de hologrammen en 3D-animaties van draken en ninja's in LEGO NINJAGO, en ervaar de reusachtige bewegende dino's in LEGO Jurassic World.

De magische wereld van LEGO Harry Potter nodigt je uit om pompoenen en uilen te bouwen, terwijl LEGO Spiderman een spannende stormbaan biedt voor jong en oud. Het hoogtepunt van de dag is ongetwijfeld de spectaculaire show van LEGO Star Wars, met grote bouwwerken, acteurs en een indrukwekkend licht- en geluidsspektakel.

Neem even pauze bij LEGO Sustainability, waar je je eigen energie kunt opwekken, in de kassen kunt spelen en een 5 meter hoge LEGO-boom kunt bewonderen.

Kortom, LEGO World 2023 belooft een feest van creativiteit en verbeelding te worden, waar bezoekers van alle leeftijden zich kunnen onderdompelen in de kleurrijke wereld van LEGO. Bereid je voor op een onvergetelijke week vol bouwplezier en ontdekkingen!

Vergeet ook niet om 10% korting op de toegang te claimen voor LEGO Insiders

Vind de beste prijs