NIEUWE UPDATE! - LEGO Lord of the Rings - Barad-dûr (Tower of Sauron) - 10333 wordt verwacht in juni - eerste foto's!

Brickyes

LEGO-fans en Lord of the Rings-enthousiastelingen hebben reden tot opwinding, want er zijn geruchten over een langverwachte toevoeging aan de LEGO Lord of the Rings-collectie - de Barad-dûr (Tower of Sauron) set met het nummer 10333. Hoewel de details schaars zijn, laten de speculaties onze verbeelding op hol slaan over wat deze epische set zou kunnen bevatten.

Verwacht - Lord of the Rings - Barad-dûr (Tower of Sauron) - 10333 MOC - Barad-Dur part 1/6 by LegoMocLoc

Verwachting, prijs en stukjes

1 juni 2024 verwelkomt LEGO fans in Midden-aarde met de langverwachte Barad Dur set. Voor €459,99 krijg je 5471 stukjes waarmee je het iconische fort tot leven kunt brengen. Dit meesterwerk belooft niet alleen een geweldige bouwervaring, maar ook gedetailleerde weergaven van geliefde Lord of the Rings-momenten. Mis deze kans niet om een stukje van de epische trilogie in huis te halen!

Het iconische Barad-dûr

Centraal in de set staat natuurlijk de imposante Barad-dûr, de duistere toren van Sauron. Deze toren, die fungeert als het hoofdkwartier van de Duistere Heer, is een meesterwerk van kwaadaardige architectuur. We hopen dat de LEGO-set trouw blijft aan het gedetailleerde ontwerp van de toren en dat het verschillende niveaus en kamers bevat, zoals de Oogkamer en de Zwarte Troon.

Minifiguren 

Een LEGO Lord of the Rings-set is natuurlijk niet compleet zonder de iconische personages uit Midden-aarde. Ondertussen weten we ook al welke minfiguren er in de set zullen zitten. Het zijn er maarliefst 10! Waaronder: Sauron, Mouth of Sauron, Nazgul, Frodo, Sam, Gollum, 2 bruine orcs en 2 groene orcs. 

Accessoires en details 

Om de set echt tot leven te laten komen, moeten er gedetailleerde accessoires en extra's worden opgenomen. Denk hierbij aan wapens, vlaggen met het symbool van Mordor, en misschien zelfs een speciale functie waarmee de toren kan worden geopend om de binnenkant te onthullen. Interactieve elementen, zoals de Eye of Sauron die oplicht, zouden ook een leuke toevoeging zijn.

de details van LEGO Lord of the Rings: Barad-dûr (Tower of Sauron) set 10333  officieel zijn bevestigd, fans niet wachten om deze epische set in handen te krijgen. Met een combinatie van iconische personages, gedetailleerde ontwerpen en innovatieve functies zou deze LEGO-set de perfecte toevoeging zijn aan de reeds geliefde Lord of the Rings-collectie. 

UPDATE! eerste foto's van het oog van Sauron!

GWP als je deze set koopt

 LEGO the lord of the rings 40683 the fellbeast! met maarliefst 269 stukjes ga je gratis bij de LEGO Lord of the Rings  Barad-dûr (Tower of Sauron)  10333 set krijgen. Kijk naar het artikel “LEGO kondigt opwindende GWP aan bij LEGO Lord of the Rings - Barad-dûr (Tower of Sauron) Set 10333” voor meer info over deze set!

Fan van Lord of the Rings? Bekijk dan ook eens deze sets: