Verken de magie van LEGO inside out: 43248 cubes of emotion

Brickyes

Bereid je voor op een reis vol onverwachte wendingen en laat je verrassen door de potentie die schuilt in het onbekende. Terwijl we nog wachten op de onthulling van de geheimen achter de LEGO Inside Out: 43248 Cubes of Emotion-set, nodigen we je uit om je nieuwsgierigheid vast te houden en je voor te stellen welke emoties deze mysterieuze doos zal ontketenen

Verken de magie van LEGO inside out: 43248 cubes of emotion

Wat weten we al over deze set?

LEGO-liefhebbers, maak je klaar voor een betoverende reis in de wereld van emoties met de LEGO Inside Out: 43248 Cubes of Emotion-set! Voor €39,99 krijg je 394 stukjes die je meenemen op een creatief avontuur, geïnspireerd door de geliefde animatiefilm "Inside Out" van Disney en Pixar.

Hoewel er momenteel geen specifieke details beschikbaar zijn over hoe deze set eruitziet, belooft LEGO met deze release de kleurrijke personages en emoties van de film tot leven te brengen. Met 394 bouwstenen kunnen fans hun verbeelding de vrije loop laten en hun eigen interpretatie geven aan de wereld van Inside Out.

Houd onze updates in de gaten, want zodra er meer details beschikbaar zijn over de LEGO Inside Out: 43248 Cubes of Emotion-set, zullen we deze zo spoedig mogelijk delen.

Fan van Disney LEGO, kijk dan eens naar onderstaande sets: