Van 24 tot 30 oktober LEGO world in de Jaarbeurs Utrecht

Brickyes

Goed nieuws voor alle LEGO® fans! Van 24 tot en met 30 oktober wordt de Jaarbeurs in Utrecht opnieuw omgetoverd tot een gigantisch LEGO-paradijs. Een week lang kunnen jong en oud genieten van spectaculaire LEGO-bouwwerken, activiteiten en ontmoetingen met hun favoriete LEGO-personages. Hieronder lees je alles wat je kunt verwachten.

Van 24 tot 30 oktober LEGO world in de Jaarbeurs Utrecht

Levensgrote LEGO bouwwerken

Bij binnenkomst word je direct omgeven door indrukwekkende, levensgrote LEGO-bouwwerken. Van bekende karakters tot fantasierijke creaties, alles is gemaakt van de iconische LEGO-steentjes. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van LEGO en bewonder de creaties van geselecteerde AFOL's (Adult Fans Of LEGO), die hun kunstwerken tentoonstellen.

Ontmoet de ninja's van LEGO NINJAGO en dans met de LEGO Friends

Voor de jonge avonturiers is er veel te ontdekken! Beleef spannende momenten met de ninja's van LEGO NINJAGO of dans mee met de meiden van LEGO Friends. Ook kun je op de foto met je favoriete LEGO-karakters voor een blijvende herinnering.

Bouwwedstrijden

Heb jij zelf bouwtalent? Doe dan mee aan de bouwwedstrijden en laat zien wat je in huis hebt. Wie weet word jij bekroond tot LEGO-bouwkampioen van de dag!

Toegangskaarten en openingstijden

Toegangskaarten voor LEGO World zijn enkel te verkrijgen via Ticketmaster. Houd er rekening mee dat je geen tickets kunt kopen aan de kassa van de Jaarbeurs. Kinderen tot en met twee jaar mogen gratis naar binnen, mits je een gratis ticket hebt gereserveerd en dit bij de ingang kunt laten zien. Vergeet niet dat er om legitimatie gevraagd kan worden.

Horeca

In elke hal van LEGO World zijn één of meerdere horecaterrassen te vinden, zodat je tussendoor even kunt uitrusten en genieten van een hapje en drankje.

Prikkelvrije ochtend op 27 oktober

Dit jaar introduceert LEGO World de Prikkelvrije Ochtend op zondag 27 oktober. Speciaal voor prikkelgevoelige bezoekers opent de Jaarbeurs die dag al om half 9. Om toegang te krijgen, kun je een ticket kopen voor deze ochtend en dien je een Autipas, EU Disabilitycard of medische verklaring mee te nemen. Hoewel de winkels en enkele eetgelegenheden pas om 10 uur openen, ben je de hele dag welkom. Wil je na 10 uur nog verder spelen? Geen probleem, je ticket blijft de hele dag geldig!

Mis dit geweldige evenement niet en zorg dat je op tijd je tickets hebt! LEGO World belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor bouwers van alle leeftijden.