UPDATE over LEGO masters: Voorjaar van 2025 terug met Ruben en Kurt!

Brikcyes

Na een lange stilte is er eindelijk weer nieuws over LEGO Masters! Fans hebben even moeten wachten, maar de populaire show komt terug met een frisse opzet en enkele verrassende veranderingen.

UPDATE over LEGO masters: Voorjaar van 2025 terug met Ruben en Kurt! UPDATE over LEGO masters: Voorjaar van 2025 terug met Ruben en Kurt!

Ruben Nicolai terug als presentator van LEGO Masters

Ruben Nicolai neemt weer de presentatie over van LEGO Masters na een seizoen waarin Jamai Loman de rol op zich nam. Nicolai kon vanwege zijn drukke agenda niet aanwezig zijn, maar is nu weer vol enthousiasme terug voor de nieuwe reeks.

Programma in een nieuw jasje

De nieuwe reeks van LEGO Masters krijgt een frisse aanpak. In plaats van opnamen in de studio, worden de bouwuitdagingen op locatie uitgevoerd. "We gaan de studio uit," aldus Nicolai. Door op unieke plekken te filmen, zoals musea en buitenlocaties, moesten er creatieve oplossingen worden gevonden om overal tijdelijke studio’s te bouwen.

Mobiele brickshops voor deelnemers

Een opvallende verandering is de manier waarop deelnemers toegang hebben tot hun bouwmaterialen. In plaats van de vaste brickshop, kregen ze een elektrisch busje met daarin een mini brickshop. Dit gaf de deelnemers de mogelijkheid om flexibel te bouwen, ongeacht de locatie.

Met deze nieuwe vormgeving belooft het komende seizoen van LEGO Masters vol verrassingen en creatieve uitdagingen te zitten. De unieke locaties, mobiele brickshops en de terugkeer van Ruben Nicolai als presentator zorgen voor een frisse en dynamische kijkervaring. Het belooft een spannende strijd te worden waarin de kandidaten opnieuw hun bouwskills tot het uiterste kunnen testen, maar nu in een heel andere setting. Hou de website in de gaten voor alle updates!