Eerdere release van de nieuwe LEGO modular Natural History Museum (10326 ) en nog meer details van deze set

Brickyes

Voor degenen die enthousiast zijn over LEGO modulars is er goed nieuws. De langverwachte "Natural History Museum" LEGO-set zal waarschijnlijk beschikbaar zijn voor aankoop vanaf 1 december 2023, wat een maand eerder is dan de oorspronkelijke geplande releasedatum. Neem deze informatie wel met een korrel zout.

Natural history museum foto van Kevin Rein Bantang op Unsplash

Alle nieuwe details die we nu weten

Deze set, bestaande uit 4014 stukjes, zal beschikbaar zijn tegen een prijs van €299,99, en belooft een boeiende bouwervaring te bieden aan fans van alle leeftijden.

Een kenmerkend aspect van deze set is het gebruik van de hoofdkleur olijfgroen voor het gebouw. De set omvat een trap die leidt naar een dubbele deur, met een opvallende witte overkapping die wordt ondersteund door twee witte pilaren.

De buitenkant van het museum wordt verder opgefleurd door een kleine tuin aan beide zijden van de trap. In deze tuin vind je twee grijze minifiguur standbeelden en een imposante bloesemboom aan de rechterkant.

Binnen in het museum zijn er twee informatieve banieren aan de muren, die bezoekers informeren over exposities met betrekking tot ruimteverkenning en dinosaurustentoonstellingen, waarbij het iconische Jurassic World Brachiosaurus artwork wordt gebruikt.

Het dak van het museum is grijs en beschikt over een skylight en een koepel in het centrum, waardoor het totale ontwerp wordt afgerond.
Later deze week wordt er meer informatie over deze set verwacht, dus houd een oogje in het zeil. We kunnen niet wachten om deze grootste modular set ooit aan onze collecties toe te voegen en vanaf 1 december zal dat mogelijk zijn.

Ben jij ook fan van de LEGO Modular buildings, kijk dan eens naar onderstaande sets: