Transformers Bumblebee keert terug in LEGO-vorm: LEGO Icons 10338 Transformers Bumblebee

Brickyes

LEGO brengt een eerbetoon aan een van de meest iconische Autobots aller tijden: Bumblebee. Met de release van de LEGO Icons 10338 Transformers Bumblebee-set op 1 juni 2024 kunnen liefhebbers van zowel LEGO als Transformers zich verheugen op een opwindende bouwervaring. Deze set belooft een perfecte reproductie te zijn van de geliefde G1-versie van Bumblebee, compleet met zijn kenmerkende gele Beetle-vorm en het vermogen om te transformeren zonder dat je stukjes hoeft te verwijderen!

bumble 2.png

Iconische G1-versie zonder stukjes te verwijderen

De LEGO Icons 10338 Transformers Bumblebee-set bevat 950 stukjes en biedt een eerbetoon aan de originele G1-versie van Bumblebee. Een van de meest opwindende kenmerken van deze set is dat Bumblebee kan transformeren van robot naar gele Beetle-auto zonder dat je stukjes hoeft te verwijderen. Dit is een primeur voor LEGO Transformers-fans en voegt een nieuwe dimensie toe aan de bouwervaring. Het geeft een gevoel van authenticiteit aan het transformeerproces en laat zien hoe nauwkeurig LEGO de essentie van Transformers vastlegt.

Details en specificaties

De set is ongeveer 25 cm hoog en wordt geleverd met een 2x2 plaatje met het Transformers-logo, wat een leuke toevoeging is voor fans van de franchise. Bumblebee wordt op schaal weergegeven als de LEGO Optimus Prime - 10302 set, waardoor fans een idee krijgen van de grootteverhoudingen tussen verschillende Transformers.

Prijs en beschikbaarheid

Voor de prijs van €89,99 biedt de LEGO Icons 10338 Transformers Bumblebee-set een betaalbare manier om een stukje Transformers-geschiedenis toe te voegen aan je LEGO-collectie. De set zal beschikbaar zijn vanaf 1 juli 2024, dus markeer deze datum in je agenda en bereid je voor om de wereld van Transformers opnieuw te beleven in LEGO-vorm.

Met de LEGO Icons 10338 Transformers Bumblebee-set kunnen fans hun liefde voor Transformers en LEGO combineren in een meeslepende bouwervaring. Of je nu een fan bent van de G1-serie, de films of de stripboeken, deze set belooft een geweldige toevoeging te zijn aan elke verzameling.

Ben je fan van LEGO Icons? Kijk dan een keer naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs