Terug naar Zweinstein™: Het Ultieme LEGO® Harry Potter™ Feest van 2023

Brickyes

Beleef de Magie van Zweinstein met Nieuwe Sets, Cadeaus en Uitdagingen van 1-10 september

In een betoverende aankondiging heeft LEGO® Harry Potter™ fans over de hele wereld uitgenodigd om deel te nemen aan een episch feest: Terug naar Zweinstein™. Van 1 tot 10 september 2023 staat alles in het teken van magie, avontuur en LEGO® bouwplezier, ter ere van deze geliefde tovenaarswereld.

LEGO Harry Potter Hogwarts

Nieuwe Sets en Exclusieve Aanbiedingen

Het feest begint met de lancering van gloednieuwe LEGO® Harry Potter™ sets. Een opvallende ster is de Goudgrijp Bank-set, met als hoogtepunt een intrigerende LEGO®-versie van de Goudgrijp™ Tovenaarsbank. Dit meesterwerk werd gecreëerd door de talentvolle ontwerpers Justin Ramsden, Peter Kjaergaard en George Gilliat. De set belooft niet alleen verbluffend gedetailleerd te zijn, maar biedt ook de mogelijkheid voor fans om het iconische gebouw in de palm van hun handen te houden.

Vroege Toegang voor LEGO® Insiders

Voor de echte die-hard fans en verzamelaars biedt LEGO® Insiders een unieke kans. Leden van dit exclusieve programma kunnen de Goudgrijp Bank-set al bemachtigen vanaf 1 september 2023. Een kans om als eerste dit meesterwerk aan hun collectie toe te voegen.

Bouw Je Eigen Toverstaf

De magie gaat verder met de mogelijkheid om thuis je eigen toverstaf te bouwen. Download de gratis bouwinstructies en ontdek hoe je jouw eigen magische staf kunt creëren. Maar dat is nog niet alles - als je de ultieme magische ervaring wilt, ga dan naar een LEGO® Store bij jou in de buurt en bouw je eigen toverstaf van 1 tot 3 september 2023.

  • 1 september 2023: 16.00 tot 18.00 uur
  • 2 september 2023: 10.00 tot 12.00 uur
  • 3 september 2023: 12.00 tot 14.00 uur

Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plekken is beperkt. Er is maar een beperkte voorraad, dus wees voorbereid om je innerlijke tovenaar tot leven te brengen en een unieke LEGO® Harry Potter™ toverstaf te bouwen.

Ontmoet de Geniale Geesten Achter de Magie

Stap in de wereld van creativiteit en inspiratie door de meesterbreinen te ontmoeten achter de verbluffende LEGO® Harry Potter™ Goudgrijp™ Tovenaarsbank-set. Op 4 september 2023 krijg je de exclusieve kans om de ontwerpers zelf te ontmoeten in de LEGO Store Amsterdam, van 10.00 tot 12.00 uur.

Laat je betoveren door de inzichten van Justin Ramsden, Peter Kjaergaard en George Gilliat, de gepassioneerde ontwerpers die het meesterwerk tot leven hebben gebracht. Ze zullen hun creatieve reis delen, vragen beantwoorden en je een dieper inzicht geven in de magie achter de set.

Dit is een ervaring die elke LEGO® en Harry Potter™ fan niet mag missen. Zorg dat je erbij bent op 4 september om 10.00 uur in de LEGO Store Amsterdam en maak deel uit van deze unieke gelegenheid om de genieën achter de Goudgrijp™ Tovenaarsbank-set persoonlijk te ontmoeten.

Betoverend Plezier in Jouw Huis

Voor wie thuis wil genieten van magie en plezier, biedt LEGO® een speciale traktatie. Gebruik je tovenaarskrachten om een Zoötroop te bouwen - een uniek apparaat dat Harry Potter™ tot leven brengt met een vleugje magie. Download de instructies en geniet van eindeloos vermaak.

Terug naar Zweinstein-dag: Een Traditionele Viering

Terug naar Zweinstein-dag, jaarlijks gevierd op 1 september, is een dag waarop tovenaars terugkeren naar de magische school met de beroemde Zweinstein Express. Deze dag biedt fans de perfecte gelegenheid om de films te herbeleven, hun collecties uit te breiden met nieuwe LEGO® Harry Potter™ sets, en hun innerlijke tovenaar te omarmen.

Dit is een feest dat je niet wilt missen! Terug naar Zweinstein™ is een kans om je onder te dompelen in de wereld van magie, avontuur en LEGO® creativiteit. Grijp je toverstaf en maak je klaar om deze onvergetelijke ervaring te beleven van 1 tot 10 september 2023.