Set LEGO X-Wing Starfighter™ - 75355 bekend gemaakt

Brickyes
X-Wing Starfighter™

Vandaag heeft LEGO de X-Wing Starfighter™ - 75355 bekend gemaakt. Dit is een Ultimate Collector Series set die gebaseerd is op het iconische ruimteschip van Luke Skywalker uit de Star Wars films.

De LEGO X-Wing Starfighter™ - 75355 bestaat uit 1949 stenen en bevat twee minifiguren: Luke Skywalker en R2-D2. Luke heeft een exclusief ontwerp met bedrukte armen en dual-molded benen, wat hem erg gedetailleerd maakt. R2-D2 is zijn trouwe astromech droid die hem helpt tijdens zijn avonturen. Het ruimteschip zelf heeft een realistisch uiterlijk met veel details en functies. Je kunt de cockpit openen en Luke erin zetten, de vleugels in de aanvalsstand zetten met een hendel, en de noppenschieters en de boordwapens met veermechanisme afvuren. De set komt ook met een standaard met een informatieplaatje waarop je meer kunt lezen over de X-Wing Starfighter.

Deze set is een must-have voor elke Star Wars en LEGO fan. Het is een prachtig model om te bouwen en te tentoonstellen, en het heeft ook veel speelmogelijkheden. De set is vanaf 1 mei te koop voor VIP leden in de LEGO Shop voor €239,99. Als je hem koopt tijdens het jaarlijkse May the 4th-evenement, kun je ook profiteren van een cadeau bij aankoop en dubbele VIP-punten op Star Wars-aankopen.