Ontdek het Onbekende met LEGO City 60439 Space Science Lab!

Brickyes

Stap in de wereld van buitenaardse ontdekkingen met de gloednieuwe LEGO City 60439 Space Science Lab! Deze spannende set wordt gelanceerd op 1 april 2024 voor een prijs van slechts €39,99

Ontdek het Onbekende met LEGO City 60439 Space Science Lab! Ontdek het Onbekende met LEGO City 60439 Space Science Lab!

Boeiende bouwervaring

Met maar liefst 560 stukjes biedt deze set een uitdagende en boeiende bouwervaring. Eenmaal voltooid, staat het ruimtelaboratorium 13 cm hoog, 21 cm breed en 15 cm diep. Het meest opvallende kenmerk is de koepelvormige structuur van het laboratorium, die kan worden uitgevouwen om toegang te bieden tot een verbazingwekkende botanische toren van buitenaardse planten.

Innovatieve functies en accessoires

Binnenin vind je een controlekamer met twee werkstations, perfect voor het monitoren van experimenten en het analyseren van gegevens. Er is ook een gezellig slaapvertrek voor de bemanning om uit te rusten na een lange dag van ontdekkingen, en een keuken met een sap- en waterdispenser om de honger en dorst van de astronauten te stillen.

Verkenning vanuit de ruimte

De set bevat ook een voertuig voor planeetverkenning, compleet met rolstoeltoegang voor buitenaardse wezens die de bemanning willen vergezellen op hun avonturen. Een drone voor voedselbezorging zorgt ervoor dat de bemanning altijd goed gevoed blijft tijdens hun missies.

Minifiguren en mysterie

Maar de echte sterren van de show zijn de minifiguren! De set wordt geleverd met twee ruimtebemanningsleden, klaar om het universum te verkennen, samen met een mysterieus buitenaards figuur dat wacht om ontdekt te worden.

Uitbreidbaar Avontuur

Een ander opwindend aspect van deze set is dat het bouwwerk kan worden gekoppeld aan de LEGO City 60434 Space Base & Rocket Launchpad, waardoor kinderen hun eigen LEGO ruimtebasis kunnen creëren en eindeloze avonturen kunnen beleven in de uitgestrekte ruimte.

Ben je fan van LEGO City? Kijk dan eens naar onderstaande sets: