Ontdek de onheilspellende wereld van Midden-Aarde met de officiële LEGO Icons 10333: The Lord of the Rings - Barad-dûr set reveal!

Brickyes

Bereid je voor op een epische reis naar Midden-aarde met de nieuwe LEGO Icons 10333 set: The Lord of the Rings - Barad-dûr. Deze adembenemende set laat LEGO-fans de duisternis van Sauron's rijk ervaren, met 10 minifiguren waaronder de beruchte Sauron zelf, de Mouth of Sauron, Nazgul, Frodo, Sam, Gollum, en een leger van bruine en groene orcs. Met 5471 LEGO-stukjes biedt deze set urenlang bouwplezier en een diepgaande onderdompeling in de wereld van J.R.R. Tolkien's meesterwerk.

LEGO Icons 10333: The Lord of the Rings - Barad-dûr vandaag verkrijgbaar voor LEGO insiders!

Een duistere verleiding: De Barad-dûr reveal

Stap binnen in de sinistere torens van Barad-dûr en laat je meeslepen door de machtige aanwezigheid van Sauron. Met deze set kunnen fans de iconische vesting van de Dark Lord in al zijn glorie bouwen en bewonderen. Van de torenhoge spitsen tot de angstaanjagende Zwarte Poort, elk detail van Barad-dûr is nauwkeurig gereproduceerd om de duisternis en dreiging van Midden-aarde tot leven te brengen.

Verken Midden-aarde met iconische personages

De set bevat een indrukwekkende selectie van minifiguren die rechtstreeks uit de pagina's van The Lord of the Rings lijken te zijn gesprongen. Leid Frodo en Sam op hun gevaarlijke queeste om de Ring naar Mount Doom te brengen, maar wees op je hoede voor de verraderlijke Gollum die altijd op de loer ligt. Sta oog in oog met de angstaanjagende Nazgul en de meedogenloze legers van Sauron terwijl je het lot van Midden-aarde bepaalt.

Exclusieve toegang voor LEGO® Insiders

LEGO® Insiders krijgen de kans om deze meeslepende set vroegtijdig te bemachtigen, met vervroegde toegang van 1 juni 2024 tot 3 juni 2024. Voor degenen die niet kunnen wachten, wordt de set op 4 juni 2024 beschikbaar voor het grote publiek. Mis deze unieke kans niet om een van de meest iconische locaties uit de literaire geschiedenis tot leven te brengen met de LEGO Icons 10333: The Lord of the Rings - Barad-dûr set.

Fan van Lord of the Rings? Bekijk dan ook eens deze sets: