Ontdek de nieuwste LEGO Star Wars™ sets van 2024

Brickyes

Er zijn vijf nieuwe en opwindende toevoegingen aan het Star Wars™ thema van LEGO. Of je nu een fan bent van de klassieke films of de nieuwste Star Wars™-avonturen, deze sets bieden plezier en uitdaging voor iedereen. Laten we een kijkje nemen naar de nieuwe sets van LEGO Star Wars™.

LEGO Sets added on 2024-01-30

 1. Millennium Falcon™ 

Met 921 stukjes is de Millennium Falcon™ een opvallend verzamelobject voor volwassenen. Deze indrukwekkende LEGO set bevat gedetailleerde interieurs en exterieurs, waardoor je het gevoel krijgt dat je naar een sterrenstelsel ver, ver weg reist. De prijs van €84,99 maakt deze set betaalbaar en geschikt voor zowel ervaren LEGO-bouwers als beginners. 

2. Invisible Hand™ 

Het bouwbare LEGO Star Wars™ ruimteschipmodel Invisible Hand™ is perfect voor liefhebbers van prequels. Met 557 stukjes is deze set een geweldig cadeau voor zowel volwassenen als kinderen. Het gedetailleerde ontwerp en de prijs van €52,99 maken dit een geweldige aanvulling op elke LEGO-collectie. 

3. Aan boord van de Tantive IV™ 

Laat de fantasie de vrije loop met deze set van 502 stukjes, ontworpen voor kinderen. Deze Tantive IV™ set biedt spannend speelplezier voor jonge Star Wars™ fans. Verzamel de figuren en beleef avonturen met dit bouwspeelgoed. De prijs van €54,99 maakt het een betaalbare optie voor ouders die een leuke uitdaging voor hun kinderen willen. 

4. Tantive IV™ 

Deze verzamelset met ruimteschip brengt volwassen LEGO-fans terug naar de begintijd van Star Wars™. Met 654 stukjes is het bouwen van dit ruimteschip een lonende ervaring voor zowel ervaren bouwers als verzamelaars. Met een prijs van €79,99 is dit een geweldig cadeau voor Star Wars™ liefhebbers van alle leeftijden. 

5. R2-D2™ Bouw je eigen R2-D2™ 

met deze indrukwekkende verzamelfiguur van LEGO. Met 1.050 stukjes is dit een uitgebreid en gedetailleerd project dat veel plezier biedt voor fans van alle leeftijden. Of je hem nu wilt neerzetten om je LEGO-collectie aan te vullen of wilt spelen met de beweegbare functies, en dit voor de prijs van €99,99 is deze set een geweldige aanvulling op je LEGO-verzameling. 

Deze vijf nieuwe LEGO Star Wars™ sets bieden verschillende opties voor fans van alle leeftijden. Of je nu graag bouwt, verzamelt of speelt, er is voor elk wat wils. Met prijzen variërend van €52,99 tot €99,99 zijn deze sets ook betaalbaar en bieden ze veel waar voor je geld. Dus haal je innerlijke Jedi naar boven en geniet van het bouwen en spelen met deze LEGO Star Wars™ sets. Moge de kracht met je zijn!

Bekijk hieronder de sets op de LEGO site