Ontdek de nieuwste LEGO®-lanceringen en exclusieve aanbiedingen van April

Brickyes

Als LEGO-liefhebber ben je altijd op zoek naar de nieuwste sets en exclusieve aanbiedingen om je verzameling uit te breiden. Gelukkig brengt april een reeks opwindende lanceringen en speciale cadeaus met zich mee, waardoor het een opmerkelijke maand wordt voor bouwers van alle leeftijden. Van epische avonturen in de wereld van Dungeons & Dragons tot de iconische skyline van Gotham City™, er is voor elk wat wils in de wereld van LEGO®.

Ontdek de Nieuwste LEGO®-Lanceringen en Exclusieve Aanbiedingen van April Ontdek de Nieuwste LEGO®-Lanceringen en Exclusieve Aanbiedingen van April

Exclusieve lanceringen:

LEGO® Dungeons & Dragons: Red Dragon's Tale (21348)

Duik in een episch avontuur in de Forgotten Realms met deze set van Dungeons & Dragons: Red Dragon's Tale. Bouw een supergedetailleerde taverne, toren en kerker. Download de speciaal gecreëerde campagne en begin je queeste. Versla monsters en de machtige rode draak Cinderhowl. De set is beschikbaar voor LEGO® Insiders-leden vanaf 1 april en voor het publiek op 4 april. Het heeft een verkoopprijs van €359.99.

LEGO® DC Batman: The animated series Gotham City™ (76271)

Breng de iconische 'dark deco'-stijl van GOTHAM CITY™ tot leven met deze spectaculaire, bouwbare DC Batman™-stad! Met een breedte van meer dan 76 cm, toont het landschap 15 verwijderbare panelen die het interieur van Wayne Manor, de Batcave™ en Arkham Asylum onthullen, evenals de activiteiten van verschillende schurken uit Batman: The Animated Series. Deze set heeft een verkoopprijs van€299.99.

De nieuwste lanceringen van april:

LEGO® Technic™ Lamborghini Huracán Tecnica Orange (42196)

Geniet van een opwindend project terwijl je alle details van dit authentieke automodel in elkaar zet. De functies zijn ontworpen om fans van super sportwagen-speelgoed te verrassen en omvatten een replica V10-motor, openslaande deuren en stuurinrichting. Deze set heeft een verkoopprijs van €52.99.

LEGO® City space science lab (60439)

Ga op futuristische ruimteavonturen met deze speelset, inclusief 2 minifiguren en een alienfiguur. Deze set heeft een verkoopprijs van €39.99.

LEGO® Marvel Green Goblin construction figure (76284)

Glijd in spannende avonturen met je eigen extra grote en superflexibele Green Goblin Construction Figure! Net als in de Marvel Studios-film Spider-Man: No Way Home, buigt, draait en keert de superschurk terwijl hij op zijn glider rijdt en pompoenbommen gooit. Deze set heeft een verkoopprijs van €37.99.

Nieuwe gratis cadeaus bij aankoop:

5008325 Dungeons & Dragons mimic dice box: 

Van 1 april tot 7 april ontvangen LEGO® Insiders-leden die 21348 LEGO® Dungeons & Dragons: Red Dragon's Tale kopen, dit verzamelbare cadeau bij aankoop, zolang de voorraad strekt.

LEGO® Icons retro food truck (40681): 

Van 1 april tot 7 april ontvangen kopers die LEGO® Icons Jazz Club 10312, LEGO® Boutique Hotel 10297 en LEGO® Icons Natural History Museum 10326 kopen, dit cadeau bij aankoop, zolang de voorraad strekt.

LEGO® Flower trellis display (40683): 

Van 1 april tot 14 april ontvangen kopers die €150 of meer uitgeven aan elke aankoop, dit cadeau bij aankoop, zolang de voorraad strekt.

Vind de beste prijs