Ontdek de Nieuwe Wereld van Despicable Me 4 Met Twee Spannende LEGO Sets!

Brickyes

Op 1 mei 2024 brengt LEGO een gloednieuwe reeks sets uit, geïnspireerd op het langverwachte Despicable Me 4! Met de eerste twee sets die al zijn onthuld, belooft LEGO fans een avontuurlijke reis door de wereld van Gru, de Minions en meer.

Ontdek de Nieuwe Wereld van Despicable Me 4 Met Twee Spannende LEGO Sets!

LEGO Despicable Me 4 75582 Brick-Built Gru & minions 

De eerste set, LEGO Despicable Me 4 75582 Brick-Built Gru & Minions, biedt fans de kans om hun favoriete personages te bouwen. Met 839 stukjes kunnen bouwers een gedetailleerde versie van Gru en zijn ondeugende Minions creëren. De set is ontworpen voor bouwers vanaf 9 jaar en belooft urenlang plezier met een hoogte van 28 cm, breedte van 23 cm en diepte van 16 cm.

LEGO Despicable Me 4 75583 Minions & Gru’s family mansion 

De tweede set, LEGO Despicable Me 4 75583 Minions & Gru’s Family Mansion, biedt een diepere duik in het universum van Despicable Me 4. Met 868 stukjes en 5 minifiguren kunnen bouwers een gedetailleerde weergave van Gru's Family Mansion en zijn Minions creëren. Deze set, aanbevolen voor bouwers vanaf 8 jaar, belooft een hoogte van 27 cm, breedte van 21 cm en diepte van 11 cm, samen met talloze speelmogelijkheden.

Een nieuwe dimensie van bouwplezier: 

Deze nieuwe sets brengen de magie van Despicable Me 4 tot leven in LEGO-vorm en bieden fans de mogelijkheid om hun eigen avonturen te bouwen. Met levendige details, karakteristieke personages en talloze bouwmogelijkheden, zijn deze sets een must-have voor elke LEGO-collectie.

Beschikbaarheid: 

LEGO Despicable Me 4 75582 Brick-Built Gru & Minions en 75583 Minions & Gru’s Family Mansion zullen beschikbaar zijn vanaf 1 mei 2024. Mis deze kans niet om de wereld van Gru en zijn Minions te verkennen en je eigen stukje van Despicable Me-geschiedenis te bouwen!