Ontdek de nieuwe LEGO Technic 42184 Koenigsegg Jesko absolut: Een witte hypercar vol functies

Brickyes

LEGO Technic fans en autoliefhebbers hebben iets om naar uit te kijken met de aankomende release van de 42184 Koenigsegg Jesko Absolut. Deze set belooft een spannende bouwervaring en een indrukwekkende weergave van de iconische witte hypercar. Voor zowel verzamelaars als jonge bouwers is dit model een must-have toevoeging aan hun collectie.

Ontdek de nieuwe LEGO Technic 42184 Koenigsegg Jesko absolut: Een witte hypercar vol functies

Gedetailleerd ontwerp en bouwervaring

Met 801 stukjes biedt de Koenigsegg Jesko Absolut set een gedetailleerde en uitdagende bouwervaring. Het eindresultaat is een nauwkeurige weergave van de echte hypercar, met afmetingen van ca. 8 cm hoog, 28 cm lang en 13 cm breed. De set is geschikt voor bouwers vanaf 10 jaar en ouder, waardoor het een geweldige keuze is voor jonge technici en autoliefhebbers.

Boordevol realistische functies

Wat deze set echt bijzonder maakt, zijn de realistische functies die zijn inbegrepen. Bouwers kunnen genieten van de bewegende V8-motor, die de mechanische precisie van de echte Jesko Absolut nabootst. De besturing wordt mogelijk gemaakt door een afneembare knop die perfect past in de voorkant van de auto. Daarnaast beschikt de set over een dihedral synchro-helix-deursysteem, waarmee de deuren 90 graden kunnen draaien en naar buiten kunnen bewegen, net als bij de echte hypercar.

Prijs en beschikbaarheid

De LEGO Technic 42184 Koenigsegg Jesko Absolut wordt uitgebracht op 1 augustus en heeft een aanbevolen verkoopprijs van €52,99. Deze set biedt een uitstekende waarde voor de prijs, gezien de gedetailleerde bouw en de talloze functies die het bevat. Het is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een uitdagende bouwervaring en een prachtige toevoeging aan hun LEGO Technic collectie.

Een ideale set voor autoliefhebbers

Of je nu een cadeau zoekt voor een jonge bouwer of een volwassen autoliefhebber, de Koenigsegg Jesko Absolut set is een geweldige keuze. Met zijn gedetailleerde ontwerp en realistische functies biedt deze set urenlang bouw- en speelplezier. Het is een perfecte manier om de passie voor techniek en auto's te delen en te koesteren.

Bereid je voor om de opwinding van de Koenigsegg Jesko Absolut te ervaren en voeg deze indrukwekkende set toe aan je LEGO Technic collectie. De 42184 Koenigsegg Jesko Absolut is een onmisbare set voor iedereen die houdt van geavanceerde bouwtechnieken en realistische modelauto's.

Ben je fan van de LEGO Technic supercars? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets: