UPDATE! Ontdek de Melkweg met LEGO art 31212: The Milky Way Galaxy

Brickyes

LEGO heeft weer eens een meesterwerk onthuld dat niet alleen de verbeelding prikkelt, maar ook de schoonheid van het universum viert. Met setnummer 31212, genaamd "The Milky Way Galaxy," kunnen bouwers van alle leeftijden zich onderdompelen in de wonderen van de kosmos.

Ontdek de Melkweg met LEGO art 31212: The Milky Way Galaxy

UPDATE! Een verkenning van oneindige creativiteit

Deze set, onderdeel van het Art-thema van LEGO, biedt een unieke kans om de prachtige patronen en structuren van ons sterrenstelsel na te bootsen. Met 3091 stenen is dit niet alleen een bouwproject, maar een artistieke reis door de ruimte. Laat je betoveren door een abstract kunstwerk dat tot leven komt in LEGO-vorm! Met behulp van een mix van stenen, platen, hellingen, tegels, bloemelementen, voedingselementen en meer, rijst het centrum op uit het frame, waardoor een intrigerende diepte ontstaat. Deze abstracte creatie gebruikt minstens tien verschillende kleuren, waardoor een levendig en dynamisch geheel ontstaat. De basis bestaat uit trans paarse glitter tegels.

Met afmetingen van 75 cm lang en 45 cm hoog, is dit kunstwerk een imposante aanwezigheid die de aandacht trekt waar het ook staat. Maar er is meer dan wat op het eerste gezicht zichtbaar is - verstopt binnenin vind je paaseieren zoals een verborgen alien of een 'you are here'-bordje, waardoor de ervaring van het ontdekken van dit kunstwerk nog spannender wordt.

Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je de diepten van dit unieke LEGO-meesterwerk verkent. Elk detail vertelt een verhaal, en met elke nieuwe ontdekking zul je meer betoverd raken door de creativiteit en inventiviteit die erin zijn verwerkt. Klaar om jezelf onder te dompelen in een wereld van kleur, vorm en verborgen verrassingen? Ga op ontdekkingsreis met deze prachtige LEGO-creatie en laat je inspireren door zijn abstracte schoonheid 

Prijs

Voor €199,99 krijgen LEGO-enthousiastelingen niet alleen een prachtige set, maar ook een investering in verbeelding en creativiteit die een leven lang meegaat. Deze set nodigt uit tot het verkennen van nieuwe ideeën en het omarmen van de grenzeloze mogelijkheden van het universum.

Beschikbaarheid: 15 mei 2024

Markeer je agenda's en bereid je voor om op 15 mei 2024 de kosmos te verkennen met LEGO's "The Milky Way Galaxy." Deze release belooft een buitengewone ervaring te worden voor liefhebbers van kunst, wetenschap en alles daartussenin. Mis deze kans niet om een stukje van de Melkweg vast te leggen in de palm van je hand.

Ben je fan van LEGO Art? kijk dan een keer naar onderstaande sets: