Ontdek de magie van Zweinsveld met de LEGO® Harry Potter™ adventkalender 2023

Brickyes
LEGO® Harry Potter™ adventkalender

Ontdek de magie van Zweinsveld met de LEGO® Harry Potter™ adventkalender

Maak de aanloop naar de kerstdagen extra speciaal voor jonge Harry Potter™ fans met de LEGO® Harry Potter adventkalender 2023. Deze magische kalender is een perfect cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar. Achter ieder vakje wacht een bouwbare verrassing, samen met eenvoudige bouwinstructies met afbeeldingen.

Beleef avonturen in Zweinsveld

In de LEGO® Harry Potter adventkalender ontdekken kinderen 6 nieuwe minifiguren uit de Harry Potter wereld, waaronder de allereerste minifiguur van Desiderius Perkamentus. Daarnaast zijn er 18 minimodellen die de magie van het tovenaarsdorp Zweinsveld tot leven brengen. Met modellen van herberg De Drie Bezemstelen, café Zwijnskop, Zonko's Fopmagazijn en Zacharinus' Zoetwarenhuis kunnen kinderen hun eigen avonturen in Zweinsveld bedenken. De speelmogelijkheden worden alleen maar groter naarmate Kerstmis dichterbij komt.

Bouwen, spelen en combineren

De minifiguren en bouwbare modellen in deze feestelijke adventkalender kunnen gecombineerd worden met andere LEGO Harry Potter sets. Zo kunnen kinderen nog meer creatieve speelmogelijkheden ontdekken en hun eigen magische wereld creëren.

Een perfect cadeau voor jonge Harry Potter fans

De LEGO® Harry Potter adventkalender is een geweldig decembercadeau voor creatieve kinderen die dol zijn op de Harry Potter films, boeken en games, of graag met LEGO® Harry Potter sets spelen. Met 227 bouwstenen kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen magische avonturen beleven.

De adventkalender is vanaf 1 september 2023 verkrijgbaar en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Houd de site in de gaten om de beste prijs te krijgen voor deze set!