Ontdek de magie van LEGO 40659 Mini Steamboat Willie: Een uniek cadeau in Oktober 2023

Brickyes

Disney-fans en LEGO-verzamelaars kunnen hun hart ophalen aan het nieuwste aanbod van LEGO. In oktober 2023 brengt LEGO een eerbetoon aan de gouden dagen van de animatiewereld met de lancering van LEGO 40659 Mini Steamboat Willie. Dit cadeau brengt je  terug mee in de tijd naar het tijdperk van zwart-witanimatie en brengt de charmante stoomboot Willie tot leven in LEGO-vorm.

Ontdek de magie van LEGO 40659 Mini Steamboat Willie: Een uniek cadeau in Oktober 2023 Ontdek de magie van LEGO 40659 Mini Steamboat Willie: Een uniek cadeau in Oktober 2023

De geschiedenis van steamboat Willie:

 In 1928 zette Walt Disney de wereld op zijn kop met de release van "Steamboat Willie," een korte tekenfilm die de geboorte van Mickey Mouse markeerde. De film bracht de revolutie teweeg in de animatiewereld en vestigde de iconische status van Mickey Mouse als een van 's werelds meest geliefde personages. LEGO's eerbetoon aan deze historische creatie is een viering van de rijke geschiedenis van animatie en entertainment.

LEGO 40659 mini steamboat Willie: Een meesterwerk in miniatuur: 

Dit miniatuurmeesterwerk van LEGO legt met ongelooflijke nauwkeurigheid de essentie van de originele stoomboot Willie vast. Het setje bevat ook een speciale Mickey Mouse-minifiguur met een retro zwart-witkleurenschema dat perfect past bij het thema. LEGO 40659 Mini Steamboat Willie is niet zomaar een LEGO-setje; het is een eerbetoon aan de magie van Walt Disney en Mickey Mouse, een symbool van de pioniersgeest in de animatiewereld en een must-have voor zowel LEGO-verzamelaars als Disney-fans. Mis deze kans niet om je eigen stukje filmgeschiedenis in huis te halen wanneer dit exclusieve LEGO-setje beschikbaar wordt in oktober 2023. Vier de tijdloze charme van Steamboat Willie en breng je bouwvaardigheden tot leven met deze prachtige creatie van LEGO.

Beschikbaarheid en voorwaarden: 

Je krijgt dit cadeau zolang de voorraad strekt en vanaf een minimaal aankoopbedrag. Hoeveel dit is, is nog niet bekend, maar zodra we dit weten vind je het op onze website.

  • Thema: Disney
  • Setnummer: 40659
  • Aantal stenen: 424
  • Aantal minifiguren: 1 (Mickey Mouse)
  • Releasedatum: oktober 2023
  • Leeftijd: 9+

Kijk naar de volgende sets voor nog meer LEGO disney avonturen:

 

Vind de beste prijs