Ontdek de magie van de LEGO® City adventkalender 2023!

Brickyes
LEGO® City adventkalender 2023

Ontdek de spannende LEGO® City adventkalender 2023!

De feestdagen komen steeds dichterbij en wat is er nu leuker dan elke dag een verrassing uitpakken? Met de LEGO® City adventkalender 2023 (60381) kunnen kinderen de dagen aftellen met spannende personages, winterse minimodellen en leuke accessoires. Deze adventkalender zorgt voor een magische en fantasierijke ervaring voor kinderen vanaf 5 jaar.

Beleef winterse avonturen met de LEGO® City adventkalender

De LEGO® City adventkalender 2023 is gevuld met winterse personages, minimodellen en accessoires. Kinderen kunnen elke dag een feestelijk tintje geven aan hun aftelavontuur naar Kerstmis. Ontdek de Kerstman en Kerstvrouw, een kerstliedjeszanger, een ijshockeyspeler, een ijsbeeldhouwer en zelfs een TikTok fan minifiguur. Daarnaast bevat de kalender ook figuren van een sneeuwpop, rendier, puppy en kitten. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk allerlei leuke verhalen en avonturen!

Combineer en creëer met LEGO® City

De LEGO® City adventkalender 2023 is niet alleen een geweldig cadeau voor de feestdagen, maar biedt ook eindeloos speelplezier. Kinderen kunnen de bouwbare modellen, accessoires en minifiguren uit de kalender combineren met andere LEGO® City speelsets. Zo kunnen ze hun eigen stad bouwen en allerlei creatieve avonturen beleven.

Belangrijke details

  • Aantal stukjes: 258
  • Aanbevolen leeftijd: 5+
  • Afmetingen doos: ca. 26 cm hoog, 38 cm breed en 7 cm diep

De LEGO® City adventkalender 2023 is vanaf 1 september 2023 verkrijgbaar. Mis deze kans niet om de feestdagen nog specialer te maken voor je kinderen. Bestel de adventkalender nu en geniet van het aftellen naar Kerstmis met LEGO® City!