Nieuwe superkrachten ontketend: Ontdek de machtige 76277 War machine mech in LEGO Marvel

Brickyes

Stap in de schoenen van Tony Stark en bereid je voor op een meeslepend avontuur vol actie en krachtige technologie. LEGO Marvel verwelkomt op nieuwjaarsdag de nieuwste toevoeging aan zijn sensationele assortiment: LEGO Marvel76277 War Machine Mech. Ontworpen voor de ultieme verdediging, combineert deze imposante mecha geavanceerde bouwtechnieken met de iconische elementen van War Machine. Met zijn indrukwekkende hoogte, krachtige wapens en gedetailleerde uitrusting, staat de War Machine Mech garant voor urenlang speelplezier en verzamelaarsgenot. In dit artikel bekijken we wat we al weten over deze set.

Ontdek de kracht van technologie met LEGO Marvel set 76277  War machine mech

Wat kan je verwachten van deze set?

De War Machine Mech, geïnspireerd op het iconische personage uit de Marvel-universum, komt tot leven 145 stukjes , indrukwekkende details en krachtige bouwtechnieken. De set bevat een gedetailleerde minifiguur van James "Rhodey" Rhodes, de vastberaden piloot van de War Machine, waardoor fans de controle kunnen overnemen en zich kunnen storten in epische gevechten.

Met een prijs van €14.99 biedt LEGO Set 76277 een betaalbare kans om deel uit te maken van het Marvel-avontuur. De release is gepland op 1 januari 2024, waardoor het de perfecte manier is om het nieuwe jaar te beginnen met creativiteit en plezier.

Ben je van van LEGO Marvel, kijk dan een keer naar odnerstaande sets: