Ontdek de 12-in-1 Creatief Bouwplezier set - de ultieme set voor reisliefhebbers!

Brickyes
12-in-1 creatief bouwplezier

Ontdek 12-in-1 Creatief Bouwplezier - de ultieme set voor reisliefhebbers!

Ben jij een fan van reizen en LEGO? Dan hebben we goed nieuws voor jou! LEGO heeft zojuist de nieuwe 12-in-1 Creatief Bouwplezier set (40593) uitgebracht. Deze set is perfect voor kinderen van 8 jaar en ouder die dol zijn op bouwen en spelen.

Met deze accessoireset kun je eindeloos bouwen en herbouwen. Er zijn maar liefst 12 verschillende modellen mogelijk, waaronder een vliegtuig, zeilboot, kleine hut, krab, koala, leeuw, koraalrif, vuurtoren, zandkasteel, ijsje, draaimolen en kampvuur. Je kunt zelfs tegelijkertijd een krab en een ijsje bouwen!

De 12-in-1 Creatief Bouwplezier set stimuleert de creativiteit, of je nu thuis bent of onderweg. Het is een geweldig cadeau voor kinderen en volwassen LEGO fans met een passie voor reizen. Met de set kun je niet alleen voertuigen en gebouwen bouwen, maar ook dieren, voedsel en andere voorwerpen. Laat je fantasie de vrije loop!

De set bevat in totaal 279 stukjes, waarmee je eindeloos kunt bouwen en herbouwen. Het is een geweldige manier om verhalen te bedenken tijdens reizen of vakanties. Daarnaast kun je de modellen gebruiken als creatieve blikvangers om neer te zetten.

De set is alleen verkrijgbaar bij een aankoop op de LEGO website vanaf €80.