Officiële onthullingen van 4 LEGO Fortnite sets die nu al kan pre-orderen!

Brickyes

LEGO en Fortnite-fans kunnen zich verheugen op een reeks gloednieuwe bouwsets die binnenkort beschikbaar komen. Deze spannende samenwerking brengt iconische personages en locaties uit de Fortnite-wereld naar de LEGO-collectie. Lees verder voor alle details over deze aankomende releases.

Officiële onthulling van LEGO 77071  Fortnite Supply Llama Officiële onthullingen van 4 LEGO Fortnite sets die nu al kan pre-orderen!

LEGO Fortnite 77071 Supply Llama

LEGO heeft de LEGO Fortnite 77071 Supply Llama set onthuld, bestaande uit 691 stukjes en geprijsd op €39,99. Deze set, die op 1 oktober 2024 wordt uitgebracht, kan nu al als pre-order worden besteld. De lama, gebaseerd op een populair personage uit de LEGO® Fortnite-wereld, heeft een beweegbare kop en een bek die open kan. Daarnaast bevat de set diverse accessoires zoals een Grappler, Slurp Juice, Rough Ruby, Back Pack, Good Luck Charm, Slap Juice en Dynamite. Met een afmeting van ca. 24 cm hoog, 8 cm breed en 16 cm diep, is dit een indrukwekkend displaystuk en een must-have voor fans.

LEGO Fortnite 77070 Durrr Burger

De LEGO Fortnite 77070 Durrr Burger set bestaat uit 193 stukjes en kost €14,00. Deze set, eveneens beschikbaar vanaf 1 oktober 2024, kan nu worden besteld als pre-order. De bouwset is gebaseerd op het bekende Durrr Burger restaurant uit de LEGO® Fortnite videogame en meet ca. 11 cm hoog, 8 cm breed en 9 cm diep. Dit compacte, maar gedetailleerde model biedt een leuke en betaalbare bouwervaring voor zowel jonge als oudere bouwers.

LEGO 77072 Fortnite Peely Bone

Met maar liefst 1414 stukjes is de LEGO Fortnite 77072 Peely Bone set een uitgebreide bouwuitdaging, geprijsd op €99,99. Deze set, die op 1 oktober 2024 wordt uitgebracht en nu al als pre-order beschikbaar is, bevat beweegbare armen en accessoires zoals een Peely Pick Pickaxe, Paint Launcher en Banana Bag Back Bling. Met een hoogte van ca. 36 cm is Peely Bone een indrukwekkend displaystuk en een iconisch personage dat zeker in de smaak zal vallen bij fans van de game.

LEGO Fortnite 77073 Battle Bus

De LEGO Fortnite 77073 Battle Bus set bevat 954 stukjes en is geprijsd op €99,99. Deze set wordt ook op 1 oktober 2024 uitgebracht en kan nu als pre-order worden besteld. De Battle Bus is uitgerust met accessoires zoals Slurp Juice, een Grappler, Pickaxes en Slap Juice. Daarnaast bevat de set negen LEGO® Fortnite minifiguren, waaronder Battalion Brawler, Adventure Peely, Brite Bomber, Cuddle Team Leader, Cube Assassin, Trespasser Elite, Drift, Meowscles en Raven. Met een afmeting van ca. 28 cm hoog, 28 cm lang en 13 cm breed, biedt deze set een uitgebreide en meeslepende bouwervaring.

Pre-order Nu en Wees er als Eerste Bij!

Alle hierboven genoemde LEGO Fortnite sets kunnen vanaf vandaag als pre-order worden besteld en zullen vanaf 1 oktober 2024 worden verzonden. Mis deze unieke kans niet om een stukje Fortnite-geschiedenis in huis te halen en markeer de releasedatum in je kalender. Bereid je voor op uren bouw- en speelplezier met deze fantastische nieuwe sets van LEGO en Fortnite!