Officiële LEGO® The Legend of Zelda™ 77092 Grote Deku-boom 2-in-1 reveal

Brickyes

LEGO® fans en liefhebbers van The Legend of Zelda™ kunnen zich verheugen op een spectaculaire nieuwe set: de LEGO® The Legend of Zelda™ 77092 Grote Deku-boom 2-in-1. Met maar liefst 2500 stukjes, biedt deze set een gedetailleerde bouwervaring vol nostalgische elementen uit de populaire videogameserie. De set is nu beschikbaar als pre-order voor €299,99 en zal vanaf 1 september geleverd worden. Laten we een kijkje nemen in wat deze set te bieden heeft.

1.png

2500 stukjes voor urenlang bouwplezier

Met 2500 stukjes is de Grote Deku-boom 2-in-1 set een uitgebreide en uitdagende bouwset voor zowel ervaren bouwers als fans van de The Legend of Zelda™-serie. De set belooft een gedetailleerde replica van de iconische Deku-boom, een centraal element uit de games, evenals tal van herkenbare accessoires en figuren die de magie van de wereld van Hyrule tot leven brengen.

Inclusief iconische items uit de games

Een van de meest opwindende aspecten van deze set is de selectie van beroemde items uit de The Legend of Zelda™-games die erin zijn opgenomen. Fans kunnen zich verheugen op het bouwen van de Ocarina of Time, het Hylian Shield, het Master Sword en andere elementen die direct herkenbaar zijn voor iedereen die de avonturen van Link heeft gevolgd. Deze zorgvuldig gedetailleerde accessoires maken de set niet alleen een visueel spektakel, maar ook een authentieke eerbetoon aan de geliefde serie.

Vier minifiguren voor compleet avontuur

De LEGO® The Legend of Zelda™ 77092 Grote Deku-boom 2-in-1 set komt met vier minifiguren die onmisbaar zijn voor een volledige Hyrule-ervaring. Inclusief zijn een figuur van de heldin Princess Zelda en drie verschillende versies van de protagonist Link. Deze variaties van Link vertegenwoordigen verschillende fasen en incarnaties van de held, wat fans de kans geeft om meerdere iconische momenten uit de games na te spelen.

Beschikbaar voor pre-order

Voor degenen die niet kunnen wachten om deze set in handen te krijgen, is er goed nieuws. De LEGO® The Legend of Zelda™ 77092 Grote Deku-boom 2-in-1 set is nu beschikbaar voor pre-order. Alle pre-orders zullen op 1 september geleverd worden, zodat fans direct kunnen beginnen met bouwen zodra de set beschikbaar is.