Officiéle GWP release LEGO 40601 Majisto's magische werkplaats

Brickyes

Op Black Friday introduceert LEGO de langverwachte set 40601: Majisto's Magische Werkplaats. Deze set, bestaande uit 365 stenen, biedt bouwers van alle leeftijden de kans om de wereld van de tovenaar Majisto te verkennen.

majesto.png

Wat te verwachten van de set?

De set bevat een gedetailleerde weergave van Majisto's werkplaats, compleet met magische elementen en betoverende details. Het hoogtepunt van de set is de minifiguur van Majisto, herkenbaar aan zijn tovenaarshoed en toverstok.

Met 365 stenen biedt deze set een evenwichtige mix van uitdaging en creativiteit voor LEGO-fans. Ontdek de geheime hoeken van Majisto's werkplaats en laat je inspireren door de magische wereld die LEGO heeft gecreëerd.

Dus, als je op zoek bent naar een rustige en betoverende bouwervaring, markeer dan Black Friday op je kalender en ontdek Majisto's Magische Werkplaats van LEGO. Een perfect cadeau voor LEGO-fans die hun collectie willen uitbreiden met een vleugje magie.

Kijk ook eens naar het artikel “Bereid je nu al voor op LEGO black friday deals”. Zodat je helemaal klaar bent voor deze dag!