Officiële foto's van LEGO Icons 10333 the lord of the rings- Barad-dûr released

Brickyes

Als de zon opkomt op 1 juni 2024, zullen LEGO-fans wereldwijd de poorten van Midden-aarde openen met de lancering van een iconische nieuwe set: Barad-dûr. Deze langverwachte toevoeging aan de LEGO Icons-reeks belooft een epische reis door het hart van Tolkien's legendarische wereld, compleet met de meest gevreesde toren van allemaal.

Officiële foto's van LEGO Icons 10333 the lord of the rings- Barad-dûr  released

Iconische personages nemen het op tegen het kwaad

Een LEGO Lord of the Rings-set zou natuurlijk niet compleet zijn zonder de iconische personages die de vurige strijd tegen het kwaad aangaan. Fans kunnen zich verheugen op het samenstellen van maar liefst 10 minifiguren, waaronder Sauron zelf, de Mouth of Sauron, Nazgul, Frodo, Sam, Gollum, en een contingent bruine en groene orcs.

Epische bouwervaring met meer dan 5000 Stukjes

Voor de prijs van €459,99 biedt de Barad-dûr set een indrukwekkende 5471 LEGO-stukjes, waarmee bouwers worden uitgenodigd om hun eigen epische avonturen in Midden-aarde te creëren. Van de duistere diepten van Mordor tot de toppen van Mount Doom, elke steen draagt bij aan de magie van deze legendarische wereld.

De Barad-dûr set belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel LEGO-fans als liefhebbers van Tolkien's meesterwerk. Met zijn gedetailleerde ontwerp en uitgebreide cast van personages, biedt deze set een eerbetoon aan de tijdloze saga van goed tegen kwaad in een van de meest geliefde fantasiewerelden aller tijden.

Fan van Lord of the Rings? Bekijk dan ook eens deze sets: