Officiële afbeeldingen van de LEGO Disney Stitch set - Pre-order nu al!

Brickyes

Vandaag zijn de allereerste officiële foto's verschenen van de langverwachte LEGO Disney Stitch (43249) set. De set, gebaseerd op het populaire personage uit de animatiefilm "Lilo & Stitch," belooft een schattige toevoeging te worden aan de LEGO-collectie.

Officiële afbeeldingen van de LEGO Disney Stitch set Officiële afbeeldingen van de LEGO Disney Stitch set

Kenmerken van de Lego Disney Stitch (43249)

Op de foto's is Stitch te zien in zijn kenmerkende ondeugende houding, genietend van een ijsje. Het figuur draagt een vrolijk geel Hawaiiaans vestje en pronkt met een opvallende roze bloem op zijn hoofd. Wat deze set extra bijzonder maakt, is dat de oren en het hoofd van Stitch verstelbaar zijn, waardoor fans verschillende expressies kunnen creëren.

Met een verkoopprijs van €64,99 biedt de LEGO Disney Stitch (43249) set een betaalbare kans voor fans om hun favoriete blauwe alien in baksteenvorm te bezitten. De set bevat in totaal 730 stukjes.

UPDATE! Vanaf wanneer beschikbaar? 

Je hoeft niet lang te wachten om hun eigen LEGO Stitch te bemachtigen, want de set zal beschikbaar zijn vanaf 1 maart. LEGO-liefhebbers en Disney-fans over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar de release van deze schattige set die ongetwijfeld de harten van velen zal veroveren. Pre order hem nu al bij bol. 

Fan van Disney LEGO, kijk dan eens naar onderstaande sets: