Nieuwe sonic LEGO set 76996 - Knuckles Mech voor januari 2024

Brickyes

Op de drempel van het nieuwe jaar wordt LEGO liefhebbers wereldwijd getrakteerd op een nieuw bouwavontuur met de langverwachte release van LEGO Set 76996 - Knuckles Mech. Gepland voor lancering op 1 januari 2024, belooft deze set een boeiende ervaring voor bouwers van alle leeftijden. In dit artikel nemen we een eerste blik op de kenmerken en details van de Knuckles Mech, terwijl we anticiperen op de creatieve mogelijkheden en bouwplezier die deze set met zich meebrengt. Laten we samen ontdekken wat LEGO ons te bieden heeft met deze nieuwste toevoeging aan hun bouwuniversum.

Nieuwe sonic LEGO set 76996 - Knuckles Mech voor januari 2024 foto van emceevoices op twitter

Wat te verwachten?

Binnenkort, op 1 januari 2024, staat LEGO klaar om een nieuwe toevoeging aan hun assortiment te lanceren - de bescheiden, maar veelbelovende LEGO Set 76996, beter bekend als de Knuckles Mech. Met een toegankelijke omvang van 276 stukjes, straalt deze set eenvoud uit, maar de bijgevoegde afbeeldingen onthullen een wereld van creativiteit in het klein.

Op de foto's schitteren de minifiguren van Knuckles en Rouge de Vleermuis, die de schaal van de set laten zien en een glimp bieden van het speelse karakter van de bouw. Deze set lijkt perfect voor liefhebbers van compacte bouwprojecten, en het belooft een ontspannen, maar boeiende bouwervaring te bieden.

Ben je fan van LEGO sonic, kijk dan een keertje naar onderstaande sets: