Nieuwe Monkie kid sets op 1 januari 2024

Brickyes

Hoewel we momenteel nog in het duister tasten wat betreft de gedetailleerde kenmerken van de LEGO Monkie Kid 80050 - Vehicle Creations en LEGO Monkie Kid 80051 - Mini Mech sets, willen we je toch alvast op de hoogte brengen van deze opwindende aankomende releases.

Nieuwe Monkie kid sets op 1 januari 2024 Nieuwe Monkie kid sets op 1 januari 2024

LEGO Monkie Kid 80050 - Vehicle Creations:

De set LEGO Monkie Kid 80050 - Vehicle Creations belooft een boeiende ervaring voor bouwers van alle leeftijden. Met de naam "Vehicle Creations" suggereert de set een scala aan creatieve voertuigen om te bouwen. Van snelle wagens tot innovatieve transportmiddelen, deze set zou de verbeelding van bouwers stimuleren door verschillende voertuigopties te bieden. Verwacht gedetailleerde instructies en een assortiment van kleurrijke LEGO-stenen om een gevarieerde reeks voertuigen te creëren.

LEGO Monkie Kid 80051 - Mini Mech:

De LEGO Monkie Kid 80051 - Mini Mech-set lijkt zich te richten op de charme van kleine mechs in het Monkie Kid-universum. Mini mechs zijn vaak compacte, maar indrukwekkende bouwwerken met beweegbare onderdelen en unieke ontwerpelementen. Deze set zou bouwers de mogelijkheid bieden om hun eigen miniatuurmechs te creëren, waardoor een leuke en fantasierijke speelervaring ontstaat. Verwacht karakteristieke Monkie Kid-details en wellicht een minifiguur van een van de helden of schurken.

Hoewel we enkel nog maar weten dat deze sets op 1 januari uitkomen, 

Op dit moment weten we alleen dat beide sets op 1 januari zullen verschijnen. Het mysterie rondom de samenstelling van de voertuigen in de "Vehicle Creations" en de charme van de minimechs in de "Mini Mech" blijven bewaard tot de officiële onthulling. Desondanks willen we je laten weten dat LEGO Monkie Kid-fans opnieuw iets hebben om naar uit te kijken!

Ben je fan van Monkie kid, kijk dan een keertje naar onderstaande LEGO sets: