Nieuwe LEGO Kerstsets voor de Feestdagen

Brickyes

LEGO fans kunnen zich verheugen op een reeks feestelijke sets die in het najaar van 2024 worden uitgebracht. Van prachtige winterse taferelen tot charmante kerstdecoraties, deze nieuwe sets bieden voor elk wat wils en zijn perfect om de feestdagen mee te vieren. Hier volgt een overzicht van de nieuwste LEGO Icons en kerstsets die in september en oktober worden gelanceerd.

Nieuwe LEGOKerstsets voor de Feestdagen van 2024

LEGO Icons 10339 Winter hot air balloon ride

Een van de hoogtepunten van deze feestelijke collectie is de LEGO Icons 10339 Winter Hot Air Balloon Ride. Deze set, die op 1 oktober wordt uitgebracht, bevat maar liefst 1440 stenen en kost €99,99. De set omvat een prachtige luchtballon, een schilderachtig winters huisje, een sfeervolle kerstboom en een schattige brievenbus. Verwacht wordt dat er vijf tot zes minifiguren bij de set worden geleverd, wat bijdraagt aan de speel- en verzamelwaarde van deze magische winterwereld.

(foto is niet de echte luchtballon)

LEGO Icons 10340 Holly wreath

Ook op 1 oktober komt de LEGO Icons 10340 Holly Wreath beschikbaar. Deze set bestaat uit 1149 stukjes en heeft een prijs van €99,99. Met deze set kun je een prachtige hulstkrans bouwen, perfect voor het versieren van je huis tijdens de feestdagen. De Holly Wreath set biedt een unieke en creatieve manier om de kerststemming in huis te halen met LEGO.

(foto is LEGO Kerstkrans 2-in-1 - 40426)

Andere kerstsets voor september

Op 1 september worden er meerdere kleinere kerstsets uitgebracht die ideaal zijn voor het toevoegen van feestelijke accenten aan je LEGO-collectie of voor het geven van leuke cadeautjes.

  • LEGO 40743 Christmas Table Decoration: Met 433 stenen en een prijs van €39,99, is deze set perfect om je kersttafel te versieren met LEGO. De set biedt een prachtige en feestelijke tafeldecoratie.
  • LEGO 40744 Christmas Ornament Selection: Deze set bevat 153 stenen en kost €12,99. Het is een betaalbare manier om je kerstboom te versieren met charmante LEGO ornamenten.
  • LEGO 40746 Santa’s Delivery Truck: Met 224 stenen en een prijs van €19,99, is deze set een leuke toevoeging aan je kerstdisplay. De set bevat een vrolijke bezorgwagen van de kerstman die perfect past in elk winters tafereel.

Ben je fan van de kerstdorpjes van LEGO? Kijk dan een keer naar onderstaande sets: