Nieuwe LEGO toevoegingen : Verpleegster Sleutellampje en Skeletsleutellampje

Brickyes

LEGO heeft recentelijk twee opwindende nieuwe toevoegingen gelanceerd in het Overig assortiment, waardoor fans nog meer redenen hebben om hun liefde voor LEGO te tonen. Maak kennis met het Verpleegster sleutellampje en het LEGO Skeletsleutellampje - twee handige accessoires die niet alleen voor extra licht zorgen, maar ook een speels element toevoegen aan je dagelijkse sleutelbos.

LEGO Sets added on 2024-01-02

Verpleegster Sleutellampje: 

Prijs: €15,99 

Het Verpleegster sleutellampje is niet alleen een handig accessoire, maar ook een schattige toevoeging aan je sleutelbos. In de vorm van een LEGO minifiguur verpleegster biedt dit lampje een handige en leuke manier om je omgeving te verlichten. Of je nu in het donker naar je sleutels zoekt of een beetje extra licht nodig hebt tijdens het lezen, dit lampje staat altijd voor je klaar. Met nul stukjes is het tevens een uniek verzamelitem dat perfect past bij je LEGO collectie.

LEGO Skeletsleutellampje: 

Prijs: €15,99

Voor de liefhebbers van een vleugje griezeligheid is er het LEGO Skeletsleutellampje. Met dezelfde prijs van €15,99 is dit lampje perfect voor degenen die willen opvallen met een spookachtig accent aan hun sleutelbos. Het Skeletsleutellampje zorgt voor een mysterieuze sfeer terwijl het je helpt bij het vinden van het sleutelgat in het donker. Met zijn skeletachtige uiterlijk trekt dit lampje zeker de aandacht van je vrienden en familie.

Functionaliteit en Ontwerp:

 Beide sleutellampjes worden geleverd met een handige aan/uit schakelaar, waardoor je zelf kunt bepalen wanneer je ze wilt gebruiken. Compact en gemakkelijk mee te nemen, zijn ze perfect voor onderweg. Hoewel ze geen bouwbare sets zijn, behouden ze de kwaliteit en het vakmanschap waar LEGO om bekend staat. Met gedetailleerde ontwerpen en heldere LED-verlichting zijn deze sleutellampjes een geweldige aanvulling op je LEGO verzameling.