Nieuwe LEGO Super Mario sets: Betreed het koninkrijk van avontuur

Brickyes

Bereid je voor op een reis vol actie en avontuur in het Mushroom Kingdom met de spannende nieuwe LEGO Super Mario sets die op 1 augustus 2024 worden uitgebracht. Met een scala aan iconische personages, uitdagende bouwprojecten en interactieve speelfuncties, beloven deze sets zowel fans van LEGO als Super Mario te verrassen en te betoveren.

Nieuwe LEGO Super Mario Sets: Betreed het Koninkrijk van Avontuur Nieuwe LEGO Super Mario Sets: Betreed het Koninkrijk van Avontuur

LEGO Super Mario 71437 Bowser's train

Duik diep in de wereld van Bowser met de indrukwekkende LEGO Super Mario 71437 Bowser's Train set. Met maar liefst 1392 stenen en een hoogte van 22 cm, neemt deze set je mee op een opwindende treinreis door het koninkrijk van de kwaadaardige Bowser. Met 6 Super Mario-figuren inbegrepen en een scala aan accessoires, waaronder Bowser's trein, een lorrie en verschillende stations, staat een spannend avontuur te wachten. Prijs: €199,99.

LEGO Super Mario 71436 King Boo's haunted mansion

Laat je meevoeren naar de spookachtige wereld van King Boo met de LEGO Super Mario 71436 King Boo's Haunted Mansion set. Met 932 stenen en een hoogte van 18 cm, biedt dit landhuis een wereld vol mysteries en uitdagingen. Ontdek verborgen kamers, geheime sleutels en ontmoet angstaanjagende wezens zoals King Boo en Boo. Prijs: €74,99.

LEGO Super Mario 71435 Battle with Roy at Peach's castle

Stort je in het hart van de strijd met de LEGO Super Mario 71435 Battle With Roy at Peach's Castle set. Met 738 stenen en een indrukwekkende hoogte van 26 cm, biedt dit kasteel een dynamische omgeving vol actie en avontuur. Beleef epische gevechten, ontdek verborgen geheimen en help Mario in zijn missie om Peach's Castle te redden. Prijs: €64,99.

Ben je fan van de LEGO Mario sets? kijk dan eens naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs