Nieuwe LEGO Star Wars set: Coruscant Guard Gunship™ binnenkort verkrijgbaar voor €149.99!

Brickyes
Coruscant Guard Gunship™

Nieuwe LEGO Star Wars™ set binnenkort verkrijgbaar: Coruscant Guard Gunship™ LEGO fans kunnen binnenkort hun eigen Star Wars: The Clone Wars missies beleven met de nieuwe LEGO Coruscant Guard Gunship (75354). Deze bouwbare speelset bevat een indrukwekkend ruimteschip met 2 pilotencockpits, 2 noppenschieters, 2 verstelbare kanonnen en een handvat om het schip te laten vliegen. Met de achterklep en het verschuifbare zijpaneel kun je gemakkelijk toegang krijgen tot de cabine. Deze set is een geweldig cadeau voor kinderen van 9 jaar en ouder en bevat 5 LEGO minifiguren, waaronder commandant Fox, kanselier Palpatine en Padmé Amidala. Daarnaast zijn er ook 3 blasterpistolen en 2 blasters inbegrepen voor spannend actiespel.

Om het bouwproces nog leuker te maken, kun je de LEGO Builder app downloaden. Deze app biedt stapsgewijze bouwinstructies en handige zoom- en draaifuncties om het model beter te kunnen visualiseren tijdens het bouwen. De Coruscant Guard Gunship is ontworpen voor luchtgevechten en biedt ruimte aan troepen en uitrusting. Het achterluik kan worden neergelaten en de zijkant van het schip kan worden geopend om toegang te krijgen tot de cabine. Deze 1083-delige LEGO bouwset is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om mee te spelen en neer te zetten. Het bouwbare aanvalsschip van de Republiek is ongeveer 15 cm hoog, 37 cm lang en 41 cm breed. Met LEGO Star Wars sets kun je beroemde scènes uit de Star Wars films nabouwen en je eigen creatieve verhalen bedenken. Deze sets zijn geschikt voor kinderen en volwassen Star Wars fans van alle leeftijden.

De Coruscant Guard Gunship (75354) is vanaf 1 september verkrijgbaar voor de adviesprijs van €149.99. Wees er snel bij, want deze set is zeker een must-have voor alle Star Wars fans!