Nieuwe LEGO sets en gratis LEGO: Een overzicht voor december

Brickyes

Met december om de hoek introduceert LEGO enkele opwindende sets die perfect zijn voor feestelijke cadeaus. Sommige van deze sets zijn al beschikbaar voor pre-order, dus laten we eens kijken naar wat je kunt verwachten en welke gratis LEGO sets je kunt bemachtigen.

Nieuwe LEGO sets en gratis LEGO: Een overzicht voor december Nieuwe LEGO sets en gratis LEGO: Een overzicht voor december

1. LEGO Natuurhistorisch Museum - 10326 - al voor december beschikbaar als pre-order

Duik in de wereld van geschiedenis en wetenschap met de LEGO Icons Natuurhistorisch Museum. Deze toevoeging aan de Modulaire Gebouwen collectie zit boordevol details, inclusief een imposant Brachiosaurus-skelet en diverse tentoonstellingen. Met 7 minifiguren is dit een geweldig cadeau voor liefhebbers van musea en geschiedenis.

2. LEGO Dune Atreides Royal Ornithopter - 10327 - alleen beschikbaar als pre-order levering in februari

Voor de Dune-fans komt de LEGO Icons Dune Atreides Royal Ornithopter eraan. Dit gedetailleerde replicamodel van het Huis Atreides vliegtuig bevat uitvouwbare vleugels, een uitklapbaar landingsgestel en acht bekende personages uit de film. Een perfect cadeau voor filmfanaten en bouwers die houden van uitdagende modellen.

3. LEGO Miniplantjes - 10329  - al voor december beschikbaar als pre-order

Breng groen in huis met de LEGO Icons Miniplantjes. Deze decoratieve bouwset voor volwassenen bevat negen planten in terracottakleurige potjes, geïnspireerd op woestijnachtige, tropische en vleesetende soorten. Geschikt voor bouwers van verschillende niveaus, dit is een ideaal project voor plantenliefhebbers.

4. LEGO De Oriënt-Express - 21344

Keer terug naar de glorietijd van treinreizen met dit prachtige LEGO Ideas displaymodel van de Oriënt-Express. De set bevat een locomotief, tender, restauratiewagon, slaaprijtuig en treinrails. Met afneembare daken voor een kijkje binnenin en acht LEGO minifiguren, waaronder een filmregisseur, belooft dit een boeiende bouwervaring te worden.

 

Gratis Sets bij Aankoop:

Naast de opwindende nieuwe releases heeft LEGO ook enkele gratis sets voor de feestdagen:

Bij bepaalde hoeveelheid aan aankopen op de LEGO-website kun je deze gratis sets toevoegen aan je verzameling en je feestseizoen nog specialer maken. De exacte details hierover volgen later.

Dus, of je nu een fan bent van geschiedenis, film, planten of treinen, LEGO heeft iets speciaals voor iedereen deze decembermaand. Vergeet niet te profiteren van de gratis sets en maak ruimte voor ontspanning met de bouwbare modellen uit de LEGO Botanische Collectie en andere inspirerende reeksen die speciaal zijn ontworpen voor volwassenen. Veel bouwplezier!