Nieuwe LEGO polybags voor 2025: Een overvloed aan nieuwe sets

Brickyes

LEGO-fans kunnen zich verheugen op 2025, want er komen veel nieuwe polybags aan! Deze compacte en betaalbare sets zijn ideaal voor zowel verzamelaars als kinderen die graag bouwen. In 2025 kunnen we sets verwachten uit verschillende populaire LEGO-thema’s, waaronder LEGO Animal Crossing, Botanicals, Minecraft, Ninjago, Sonic, Technic en meer. Hier is een overzicht van de meest opwindende nieuwe LEGO polybags die je kunt verwachten.

Nieuwe LEGO polybags voor 2025: Een overvloed aan nieuwe sets Nieuwe LEGO polybags voor 2025: Een overvloed aan nieuwe sets

LEGO Animal Crossing 30703 Julian’s beach painting polybag – 43 stukjes

Voor fans van het populaire Animal Crossing-videospel komt er een leuke nieuwe polybag: Julian's Beach Painting. Met 43 stukjes is dit een kleine maar gedetailleerde set, ideaal voor jongere bouwers die hun liefde voor Animal Crossing in LEGO-vorm willen beleven.

LEGO Botanicals 30701 Field flowers polybag – 77 stukjes

De Field Flowers polybag uit de LEGO Botanicals-serie is een prachtige toevoeging aan de LEGO bloemensets. Deze set van 77 stukjes biedt een kleurrijke weergave van veldbloemen, perfect om te combineren met andere Botanicals sets of als een op zichzelf staand decoratief item.

LEGO Minecraft 30705 The lush cave fight polybag – 40 stukjes

Voor Minecraft-fans brengt LEGO de Lush Cave Fight polybag. Met 40 stukjes kunnen bouwers een spannende strijd in een weelderige grot creëren. Deze set is een geweldige aanvulling op bestaande LEGO Minecraft-sets en zorgt voor eindeloos speelplezier.

LEGO Ninjago 30699 Mini ninja combo mech polybag – 80 stukjes

Ninjago keert terug met de Mini Ninja Combo Mech. Deze 80-delige polybag biedt een miniversie van de bekende Ninja Mech, waarmee fans hun eigen gevechten kunnen naspelen. De set is klein, maar zit vol actie en detail, perfect voor Ninjago-liefhebbers.

LEGO Sonic 30704 Balkiry attack polybag – 42 stukjes

Voor fans van snelheid en avontuur komt LEGO met de Sonic Balkiry Attack polybag. Met 42 stukjes kunnen bouwers hun eigen Sonic-scène creëren. De set biedt een leuk en uitdagend bouwproces, geschikt voor jongere bouwers die houden van het Sonic-universum.

LEGO Technic 30710 Skid steer loader polybag – 52 stukjes

De Skid Steer Loader polybag uit de Technic-serie biedt een compact en functioneel bouwmodel van een bouwmachine. Met 52 stukjes is het een ideale set voor Technic-fans die houden van realistische, beweegbare modellen.

LEGO Dreamzzz 30689 Cooper’s flying controller polybag – 53 stukjes

Uit de LEGO Dreamzzz-serie komt de Cooper's Flying Controller polybag, een fantasierijke set met 53 stukjes. Deze set neemt bouwers mee op een magisch avontuur, perfect voor kinderen die hun fantasie de vrije loop willen laten.

LEGO Disney 30695 Cinderella’s mini garden castle polybag – 52 stukjes

Disney-fans zullen dol zijn op de Cinderella’s Mini Garden Castle polybag. Met 52 stukjes kunnen kinderen een schattig minikasteel bouwen, compleet met tuin, dat perfect aansluit bij andere LEGO Disney-sets.

LEGO City 20693 Police water scooter polybag – 29 stukjes

Voor de jongere LEGO City-fans is er de Police Water Scooter polybag. Deze set bevat 29 stukjes en stelt kinderen in staat hun eigen snelle achtervolging op het water na te spelen. Een leuke en eenvoudige toevoeging aan de LEGO City-collectie.

LEGO Creator 30691 Mini monster truck polybag – 55 stukjes

De Mini Monster Truck polybag biedt een snelle en stoere bouwervaring met 55 stukjes. Deze kleine maar krachtige set is ideaal voor kinderen die houden van voertuigen en stunts.

LEGO Duplo 30686 My first flower and bee polybag – 7 stukjes

Voor de jongste bouwers brengt LEGO Duplo de My First Flower and bee polybag. Met slechts 7 stukjes is dit een eenvoudige en leuke set waarmee peuters hun eerste bouwervaring kunnen opdoen.

LEGO Friends 30697 Nova’s doghouse polybag – 50 stukjes

De Nova’s Doghouse polybag uit de LEGO Friends-serie is perfect voor dierenvrienden. Met 50 stukjes kunnen kinderen een schattig hondenhok bouwen voor Nova en haar hond.

LEGO Creator 30689 Birthday party animals polybag - 60 stukjes

De Birthday Party Animals polybag is een vrolijke set van 60 stukjes, perfect voor het bouwen van feestelijke dierenfiguren die klaar zijn om elk feestje op te fleuren.

LEGO Creator 30688 Tropical toucan polybag – 59 stukjes

De Tropical Toucan polybag brengt een exotische toets met zijn 59 stukjes. Bouwers kunnen een kleurrijke toekan creëren die een vrolijke toevoeging zal zijn aan elke verzameling.

LEGO City 30694 Space explorer mech polybag – 49 stukjes

Voor de ruimteverkenners onder ons komt LEGO met de Space Explorer Mech polybag. Met 49 stukjes kunnen kinderen hun eigen ruimteavonturen naspelen met deze compacte en gedetailleerde mech.