Nieuwe LEGO Monkie Kid set '5 jaar Megapolis - 80054' met 2330 stukjes

Brickyes

Megapolis - LEGO Monkie Kid-fans, maak je klaar voor het ultieme avontuur! Op 1 januari 2024 zal de nieuwste LEGO-set, '5 jaar Megapolis - 80054 (binnenkort beschikbaar)', in de schappen liggen, en het belooft een onvergetelijke speelervaring te bieden. Met maar liefst 2330 stukjes is dit bijna de grootste LEGO Monkie Kid-set ooit, waarmee kinderen en volwassenen hun eigen Monkie Kid-stad kunnen bouwen en ontdekken. Wat de set gaat kosten is nog niet bekent, de verwachting is dat dit rond de €200 euro zal zijn. 

Nieuwe LEGO Monkie Kid set '5 jaar Megapolis - 80054': De grootste Monkie Kid set

Bouw de Ultieme LEGO® Monkie Kid™ Stad - '5 jaar Megapolis' Met 2330 Stukjes!

Op 1 januari 2024 wordt de langverwachte LEGO Monkie Kid-set '5 jaar Megapolis - 80054' gelanceerd. Deze indrukwekkende set met 2330 stukjes biedt kinderen en volwassenen de kans om hun eigen Monkie Kid-stad te bouwen en te verkennen.

Ontdek het avontuur in '5 jaar Megapolis'

De '5 jaar Megapolis' set nodigt je uit om de Monkey King en zijn vrienden te vergezellen in een bruisende stad vol avontuur. Met 20 gedetailleerde modules, een werkende lift en een draaiend reuzenrad, biedt deze set een dynamische speelomgeving en talloze accessoires voor creatief plezier.

Herbeleef de legende van de Monkey King

De inspiratie voor deze set komt uit de klassieke roman 'De reis naar het westen', waardoor ouders de eeuwenoude legende van de Monkey King op een moderne en speelse manier met hun kinderen kunnen delen.

Een wereld van minifiguren

De set bevat 16 minifiguren van populaire personages, waaronder Monkie Kid, Mei, Monkey King en anderen, plus een LEGO figuur van Mo de kat.

Een indrukwekkend bouwproject

Met een afmeting van 57 cm hoog, 40 cm breed en 22 cm diep, biedt deze set talloze mogelijkheden voor bouwen en spelen.

Bereid je voor op 1 januari 2024

Of je nu jong of oud bent, de '5 jaar Megapolis - 80054' LEGO Monkie Kid-set is een must-have voor fans. Markeer 1 januari 2024 in je agenda en beleef samen met Monkie Kid en zijn vrienden spannende avonturen in Megapolis.

Fan van Monkie Kid, bekijk ook eens deze sets

Vind de beste prijs