Nieuw LEGO Modular gebouw 10326 - één van de grootste ooit!

Brickyes

LEGO-fans, maak je klaar voor een opwindende start van het nieuwe jaar, want op 1 januari 2024 wordt de langverwachte LEGO Modular Building Set 10326 gelanceerd! Met maar liefst 4014 stukjes en een prijs van €299,99, belooft deze set een episch bouwavontuur te worden voor liefhebbers van architectuur en creatieve bouwkunst.

Lego modular buildings Nieuw LEGO Modular gebouw 10326 - één van de grootste ooit!

De LEGO Modular Building-serie staat bekend om zijn verfijnde ontwerpen, en Set 10326 zal ongetwijfeld aan die reputatie voldoen. Het is ontworpen om een uniek gebouw te creëren dat naadloos past in de wereld van LEGO-stadslandschappen.

Hoogtepunten van LEGO Modular Building Set 10326:

Hoewel er op dit moment niet veel details bekend zijn over de specifieke kenmerken van Set 10326, kunnen we er zeker van zijn dat het een waardevolle aanvulling zal zijn op de LEGO Modular Building-serie. Met zijn indrukwekkende stukjesaantal en aandacht voor detail belooft Set 10326 een opmerkelijke bouwervaring te worden.

Noteer dus 1 januari 2024 in je agenda, want dat is de dag waarop deze opwindende nieuwe set beschikbaar zal zijn. Of je nu een enthousiaste LEGO-bouwer bent of gewoon op zoek bent naar een boeiend project om het nieuwe jaar mee te beginnen, Set 10326 zal zeker een beroep doen op je creatieve geest. Blijf op de hoogte voor meer informatie en bereid je voor op een fantastisch bouwavontuur!

Hou onze site in de gaten, zodra we meer weten zul je dit hier vinden.