3 Nieuwe LEGO sleutelhangers met lampje

Brickyes

LEGO heeft onlangs drie opwindende toevoegingen aan het populaire Minifiguren thema gelanceerd, waarmee ze niet alleen fans van bouwen en verzamelen bedienen, maar ook degenen die een vleugje plezier aan hun dag willen toevoegen. Deze nieuwe sets zijn niet alleen decoratief, maar ook functioneel, en ze bieden een leuke manier om je sleutels te organiseren of een beetje extra licht toe te voegen aan je dagelijkse avonturen.

LEGO Sets added on 2024-01-02

Dokter Flieber Sleutelhanger: Prijs: €15,99 

De Dokter Flieber sleutelhanger is een schattige toevoeging aan je sleutelbos. Met zijn kenmerkende witte jas en stethoscoop staat Dokter Flieber klaar voor avontuur. Laat de wereld zien dat je een LEGO-fan bent en toon je waardering voor Dokter Flieber met deze leuke sleutelhanger.

Kerstman Sleutellampje: Prijs: €15,99

Waan je in de kerstsfeer, ongeacht het seizoen, met het Kerstman sleutellampje. Dit kleine, maar krachtige lampje is perfect om je sleutels te vinden in het donker of om wat extra verlichting toe te voegen tijdens het kamperen. Laat het feestelijke karakter van de Kerstman het hele jaar door schijnen.

LEGO Spooksleutellampje: Prijs: €15,99

Voor de liefhebbers van spookachtige avonturen is het LEGO Spooksleutellampje een must-have. Verlicht de duisternis met dit speelse lampje en voeg een vleugje LEGO plezier toe aan elke omgeving. Of je nu je sleutels zoekt of een nachtwandeling maakt, dit spookachtige lampje is zowel praktisch als een leuke toevoeging aan je LEGO collectie.

Met deze drie nieuwe Minifiguren sets combineert LEGO creativiteit, plezier en functionaliteit. Of je nu een fan bent van dokters, kerst of spookverhalen, er is voor elk wat wils. Mis niet de kans om je Minifiguren collectie uit te breiden en tegelijkertijd wat LEGO plezier toe te voegen aan je dagelijkse leven.