Update - Nieuwe LEGO Ideas 21344 Oriënt Express: uitgesteld tot 2024

Brickyes

Waar we eerder melden dat deze set waarschijnlijk op 4 oktober 2023 zou worden aangekondigd lijkt het erop dat dit is uitgesteld tot begin 2024, vanaf dan kunnen LEGO-fans eindelijk de langverwachte LEGO Ideas 21344 Oriënt Express-set verwachten. Deze 18+ set was oorspronkelijk bedacht door LEt.sGO en wordt nu werkelijkheid. De set zal waarschijnlijk verkocht worden voor €299,99, met 2.540 stukjes.

Oriënt Express

Beschikbaarheid

In het begin zal deze set hoogstwaarschijnlijk alleen via LEGO zelf verkrijgbaar zijn, maar na een paar maanden zal hij beschikbaar worden gesteld aan een breder publiek.

Stukjes en Rails

De set bevat 2.540 stukjes, wat misschien veel lijkt, maar eigenlijk 455 minder zijn dan het oorspronkelijke ontwerp. Dit komt omdat de trein waarschijnlijk geschikt is voor bestaande LEGO rails.

Geen Ingebouwde Motoren

Het set heeft misschien geen ingebouwde motoren voor de trein. Als je de trein motorisch wilt maken, moet je deze  motoren waarschijnlijk apart aanschaffen. Dit helpt LEGO om de set te kunnen aanbieden voor €299,99, een aantrekkelijke prijs voor een groot LEGO Ideas-set.

Met de onthulling om de hoek kijken LEGO-fans uit naar de Oriënt Express-set en de kans om een stukje LEGO-treingeschiedenis vast te leggen. Blijf op de hoogte voor meer informatie over dit spannende nieuwe LEGO Ideas-set.

specificaties:

  • Thema: Ideas
  • Setnummer: 21344
  • Aantal stenen: 2540
  • Releasedatum: begin 2024
  • Leeftijd: 18+

Ben jij fan van treinen? Bekijk dan eens onderstaande trein sets van LEGO