Nieuwe LEGO Harry Potter sets brengen magie tot leven

Brickyes

Als de wereld van Harry Potter je altijd heeft betoverd, dan staat er iets magisch op het punt te gebeuren. LEGO heeft namelijk een reeks nieuwe sets aangekondigd die de betoverende wereld van Hogwarts tot leven brengen zoals nooit tevoren. Met een combinatie van gedetailleerde ontwerpen en een ongeëvenaarde bouwervaring beloven deze sets zowel fans van de films als bouwliefhebbers te betoveren. Hoewel de officiële lancering nog moet plaatsvinden, zijn de eerste foto's van de sets al gelekt, waardoor fans wereldwijd in spanning wachten op hun release.

Nieuwe LEGO Harry Potter sets brengen magie tot leven Nieuwe LEGO Harry Potter sets brengen magie tot leven

LEGO 76427 Buckbeak (723 stukjes) - €59,99

Stap in de wereld van de fabelachtige wezens van Hogwarts met de LEGO set 76427 - Buckbeak. Met 723 stukjes belooft deze set een gedetailleerde en meeslepende bouwervaring te bieden. Fans kunnen genieten van het creëren van deze majestueuze Hippogriff en hem een prominente plek geven in hun LEGO Harry Potter collectie.

LEGO 76433 Buildable mandrake (579 stukjes) - €59,99

Voeg een uniek element toe aan je LEGO Harry Potter collectie met de 76433 Buildable Mandrake set. Met 579 stukjes biedt deze set een kans om de magie van Hogwarts te ervaren op een geheel nieuwe manier. Release gepland op 1 juni 2024.

LEGO 76439 Ollivanders wand shop & Madam Malkin's robes (744 stukjes) - €99,99

Verken de levendige straten van Diagon Alley met de LEGO set 76439, die de Ollivanders Wand Shop en Madam Malkin's Robes combineert. Met 744 stukjes brengt deze set de magie van toverstokken en tovenaarskledij tot leven, waardoor fans zich helemaal ondergedompeld voelen in de wereld van Harry Potter.

LEGO 76345 Great hall (1732 stukjes) - €219,99

Stap binnen in de iconische Great Hall van Hogwarts met de LEGO set 76345. Met maar liefst 1732 stukjes belooft deze set een indrukwekkende bouwervaring te worden voor LEGO fans. Laat je betoveren door de magie van Harry Potter terwijl je deze adembenemende locatie tot leven brengt. Op de foto zien we maarliefst 11 minifigs!

LEGO 76434 Aragog forbidden forest (195 stukjes) - €14,99

Waag je in het Verboden Bos met de compacte LEGO set 76434, die de ontmoeting met de angstaanjagende Acromantula, Aragog, vastlegt. Met 195 stukjes wordt dit een avontuurlijke toevoeging aan je LEGO Harry Potter collectie, die zeker voor de nodige spanning zal zorgen.


Hoewel nog niet alle details over de sets bekend zijn, kijken we uit naar het ontdekken ervan. Zodra er meer informatie beschikbaar is, zullen we ervoor zorgen dat jullie op de hoogte worden gehouden.

Ben je fan van de Harry Potter LEGO sets? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs